Iasule, mandra cetate (64)
Raspunsuri - Pagina 17
miki68 spune:
Buna dimineata in noul an! Abia azi mi-am mai "venit in fire". Ieri am umblat ca teleghidata. Atat cat am umblat. Adica f.putin. In rest, am dormit, am zacut in pat la tv, am mancat paine cu iaurt si abia seara m-am infruptat din friptura. Am avut o durere cumplita de cap (de fapt, doar jumatatea stanga) cat si de burticica (probl.lunare). Deci, in prima zi din an am fost o molusca. Nici azi nu sunt mai breaza. Cu exceptia durerilor, am acelasi chef nebun.De maine, iar la serviciu... Repede a mai trecut. Dimineata cand m-am trezit (la 9,30
) ningea asa frumos! Da' n-a tinut. Cat despre revelion, v-am zis ca l-am petrecut la pc pe chatul DC. Am observat ca artificiile lui gigi n-au fost ce erau pe vremuri (adica nu au mai bubuit asa tare). Cat am vorbit la telefon cu maica-mea care ne-a sunat fix la 12, s-au si terminat. Ma duc la cafea acuma.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ralnied1 spune:
Hello!
Eu ma "distrez" la munca. Astept ora 4, ca sa plec acasa.
Cristina, si eu am acelasi chef nebun ca si tine. Inca nu m-am adunat dupa Revelion, de tot. Mai am de lucru la capitolul asta.
Mihaela, tin sa te anunt ca mi-ai promis Inka pentru noul an![]()
Am deja 3 zile de cand nu am mai baut cafea deloc.
Ne auzim mai pe seara!
Foto Ralu
www.youtube.com/watch?v=5Ou0GL1AEzk" target="_blank">Colind pentru parinti
www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns&NR=1" target="_blank">E noaptea de Craciun
mariussimiuc spune:
Oooo Raluca,atunci te poftesc la o cana de Inka.Cu lapte?Cu frisca?Poate doresti si o feliuta de tort?
Te astept...![]()
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Darria spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Darria, voi ce-ati facut?
am dus mica petrecareata sa vada artificiile la palat(altfel as fi ramas la cabana paturica) si apoi acasa.
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Oooo Raluca,atunci te poftesc la o cana de Inka.Cu lapte?Cu frisca?Poate doresti si o feliuta de tort?Te astept...
saru'mana!
da' inca mai ai tort?
adevarul e ca si noi l-am taiat pe al nostru abia ieri dupa-amiaza, ca de Reve mancasem la prieteni si nu ne-a mai trebuit...
asa ca si acum, al meu e aproape intact...
iar de Inka, nu stiu daca vreau cu lapte sau cu frisca, atata vreme cat nici macar simpla n-am baut. Tu cum zici ca e mai buna?
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Darria
am dus mica petrecareata sa vada artificiile la palat(altfel as fi ramas la cabana paturica) si apoi acasa.
ai avut tu curajul asta? nu pot sa cred...
si i-au placut?
daca stiam dinainte, ne vedeam sa ciocnim niste sampanie... Nu zici si tu din vreme...
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by buli
multumim din nou pt urari
Anca, la voi e gata petrecerea? Ati inceput sa va reveniti sau inca nu? :)
Foto Ralu
Darria spune:
Ral: de ce te mira? e firesc. Da, i-au placut. Pt. ea am mers, stiam ca-i plac.
Imi pare rau ca nu mi-a trecut prin cap sa-ti spun dar nu stiam ca mergeti si voi. Oricum sampania o lasasem acasa
Daca vrei ne putem intalni oricand, nu doar de rev. la palat ![]()
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Darria
Ral: de ce te mira? e firesc. Da, i-au placut. Pt. ea am mers, stiam ca-i plac.
Imi pare rau ca nu mi-a trecut prin cap sa-ti spun dar nu stiam ca mergeti si voi. Oricum sampania o lasasem acasaDaca vrei ne putem intalni oricand, nu doar de rev. la palat
1. ma mira pentru ca... era destul de rece, nebuneala mare, un fel de lapovita chiar... de asta ziceam ca ai avut curaj... Si ma asteptam ca Andreia sa se sperie... sa nu-i placa... Se pare ca am crezut gresit.
2. sampania si noi o aveam tot acasa, dar daca stiam dinainte, o luam dupa noi :)
3. hopa... las' ca-ti stabilesc eu o intalnire... Sa te prind ca zici nu...
Foto Ralu