mamici din new york?
nu stiu daca subiectul asta exista. am mers cateva pagini in urma si nu am gasit. daca exista imi cer scuze.
deci mi-ar fi tare drag sa intalnesc online si apoi sper ca si pe bune mamici care stau pe aici. ar fi fain sa impartasim ce lucruri faine facem cu copiii, ce locuri de joaca si de stimularea lor sunt in new york, ce descoperiri am mai facut.
noi suntem de un an aici si vom mai sta undeva intre jumatate de an si un an jumate. as vrea sa profit cat mai mult de timpul asta.
eu nu lucrez si ce imi doresc cel mai tare este sa ofer cat mai multe copilului meu in materie de activitati si distractie.
as mai vrea sa-mi ofer si mie din toate lucrurile pe care le are de oferit new yorkul, dar asta doar daca gasesc ceva varianta care sa-mi convina pentru fata. o gradinita de exemplu cu program redus, in care sa se poata obisnui treptat, poate montessori (am vazut una dar era doar cu numele), timp in care sa pot merge la ceva curs de engleza.
ei...as avea multe de povestit cu voi, dar am sa astept intai sa apareti.
rog moderatorii, in cazul in care un astfel de subiect exista, sa imi mute si mie mesajul acolo.
multumesc tuturor,
cu delia, doi ani jumatate
Raspunsuri
adriana spune:
Sigur ca exista.. Hai la subiectul Fetele din America si o sa gasesti ce vrei tu acolo![]()
Uite linkul aici
Laura21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adana. nu stiu daca subiectul asta exista. am mers cateva pagini in urma si nu am gasit. daca exista imi cer scuze. deci mi-ar fi tare drag sa intalnesc online si apoi sper ca si pe bune mamici care stau pe aici. ar fi fain sa impartasim ce lucruri faine facem cu copiii, ce locuri de joaca si de stimularea lor sunt in new york, ce descoperiri am mai facut. noi suntem de un an aici si vom mai sta undeva intre jumatate de an si un an jumate. as vrea sa profit cat mai mult de timpul asta. eu nu lucrez si ce imi doresc cel mai tare este sa ofer cat mai multe copilului meu in materie de activitati si distractie. as mai vrea sa-mi ofer si mie din toate lucrurile pe care le are de oferit new yorkul, dar asta doar daca gasesc ceva varianta care sa-mi convina pentru fata. o gradinita de exemplu cu program redus, in care sa se poata obisnui treptat, poate montessori (am vazut una dar era doar cu numele), timp in care sa pot merge la ceva curs de engleza. ei...as avea multe de povestit cu voi, dar am sa astept intai sa apareti. rog moderatorii, in cazul in care un astfel de subiect exista, sa imi mute si mie mesajul acolo. multumesc tuturor, adana cu delia, doi ani jumatate adana |
Laura21 spune:
Buna Adana,
Am trimis din greseala mesajul gol inainte.Locuiesc in New York de 8 ani cu sotul meu si avem o fetita de 2 ani si 4 luni. Din pacate nu avem prieteni de virsta noastra si mai ales prieteni cu copii. D emult caut pe forum si m-am bucurat foarte mult cind am citit mesajul tau. Mi-ar face placere sa vorbim daca vrei sa-mi raspunzi. Laura
| Citat: |
| citat din mesajul lui adana. nu stiu daca subiectul asta exista. am mers cateva pagini in urma si nu am gasit. daca exista imi cer scuze. deci mi-ar fi tare drag sa intalnesc online si apoi sper ca si pe bune mamici care stau pe aici. ar fi fain sa impartasim ce lucruri faine facem cu copiii, ce locuri de joaca si de stimularea lor sunt in new york, ce descoperiri am mai facut. noi suntem de un an aici si vom mai sta undeva intre jumatate de an si un an jumate. as vrea sa profit cat mai mult de timpul asta. eu nu lucrez si ce imi doresc cel mai tare este sa ofer cat mai multe copilului meu in materie de activitati si distractie. as mai vrea sa-mi ofer si mie din toate lucrurile pe care le are de oferit new yorkul, dar asta doar daca gasesc ceva varianta care sa-mi convina pentru fata. o gradinita de exemplu cu program redus, in care sa se poata obisnui treptat, poate montessori (am vazut una dar era doar cu numele), timp in care sa pot merge la ceva curs de engleza. ei...as avea multe de povestit cu voi, dar am sa astept intai sa apareti. rog moderatorii, in cazul in care un astfel de subiect exista, sa imi mute si mie mesajul acolo. multumesc tuturor, adana cu delia, doi ani jumatate adana |
doruletz spune:
Laura, uite aici sunt fetele din New York, o sa mut si mesajul tau acolo:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129380