indemnizatie studenti

indemnizatie studenti | Autor: anaemi

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!
As dori daca se poate sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema:sunt studenta in anul 4, la universitate, si sunt insarcinata in 6 saptamani. O sa nasc in luna august dupa licenta (licenta o dau pana la 01.07) deci cand o sa nasc o sa fie trecuta, de la absolvire, aproximativ o luna. Credeti ca as putea beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului?
Si inca ceva: eu mai am un bebe mic, are 9 luni si acum este sotul in concediul pentru crestere copil, deci tot el ia si indemnizatia.Daca o sa pot lua eu indemnizatia,concediul lui se intrerupe si automat si indemnizatia?
Multumesc anticipat

Filip 9 1/2 luni
6 sapt.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Va rog...chiar nu stie nimeni-nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Daca am inteles corect vei naste si dupa 1 luna vei sustine licenta, intrebarea fiind daca ai dreptul la indemnizatie. Daca am inteles corect raspunsul este DA cu conditia sa iei licenta.
Pentru partea a doua insa nu puteti amandoi sa beneficiati concomitent de indemnizatie, ori tu ori sotul.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Nu! voi sustine licenta si dupa o luna voi naste...Dar cred ca am inteles. Deci chiar daca imi iau licenta mai intai si apoi nasc voi putea beneficia de indemnizatie, nu?
Multumesc de raspunsuri

Mergi la inceput