Fetele sexi din zodia Varsatorului (1)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Saryta mama iar? Inca unul? Mie imi vine sa plang cum rezisti ? Imi plac copii la nebunie da mi-e frica sa mai fac unul.
DA dictionarul merge si la mine. O sa incerc sa vad direct de la profil ca poate am gresit ceva

mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

cred ca am luat ceva la bord am citit in loc de trebuia am citit trebuie si m-am speriat.
uf...

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Nu-i nimik draguta ... nu-s chiar inconstienta de acu sa mai faca si altii ca eu am de ajuns.

LA MULTI ANI !
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

ca o nesimtita credemadar scuze .Ei si apoi daca mai faceai unul ce era? Am vecinii mei de dedesupt care au 5 copii si cred ca mai vine unul dar nu stiu sigur.
Oricum ai niste fete reusite si las ca e de ajuns asa zic si eu .
Si la mine e de ajuns

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Eu zic sa te mai gandesti ... inca mai ai timp ... peste vreo 2 ani mai merge unul.Stii cum se spune: ai doi ochi, doua maini, etc. deci mai merge unul. Eu sunt singura la parinti si tare urat mi-a fost si inca imi mai este...nu am si eu o sora cu care sa vorbesc, sa povestesc sa-i cer ajutorul si multe alte chestii care le faci numai cu o sora sau un frate.
Eu sunt adepta a 2 copii, dar daca la noi a fost sa fie 3, asta e.

LA MULTI ANI !

Mergi la inceput

hmm da dar sa sti ca noi suntem cinci frati si sa sti ca nu ne prea intelegem . Cand ai pe cineva ai vrea sa fi singur cand nu ai pe nimeni ti-ai dori sa mai fie macar unul dar nu stiu ce sa zic ca e cam aiurea la noi ca eu am rh-negativ si am dus tare greu sarcina cu Teo cei drept nu tre sa fie si a doua asa dar daca iasa copilul cu probleme? Nu prea ne dau sanse dr. asa ca de asta zic eu ca mi-e frica .
Va pup

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Voi stiti ce e mai bine pt. voi.

LA MULTI ANI !

Mergi la inceput

Saryta asa e dar na...
Mai ce s-a intamplat cu Gina noastra? Cum de nu a dat nici un semn de viata?
Ginaaaa , Ginaaaa ,Gina nu ma auzi cand te strig?
Hai ca va pup pe toate si noapte buna!

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Maaama, cat ati scris! Eu nu mai pot sa intru de al meu sot care a acaparat cu totul calculatorul, dar de luni ma intorc la serviciu si gata, pot sa scriu in voie.

Vad ca ne inmultim! Ce ma bucur!

Saryta si Isa_Cris, bun venit in club si pupici multi. Sa va traiasca piticeii! Saryta, vad ca Sara ta e nascuta in aceeasi zi cu piticul meu, dar e cu un an mai mare. Va trec acusi in listuta, un bob zabava.

Mariana, chiar esti o varsatoare sexi si mamicuta de 3 zanici. Sincer, te admir si cu cat stau mai mult sa ma gandesc, mai vreau si eu inca un bebe, poate fac o fata sau, daca nu, macar inca un fratior pentru piticul meu.

Isa_Cris, sa-mi dai si numele tau, ca sa-l trec in paranteza.

Ramonel, scuze, dar ti-am zis de ca n-am mai intrat. De luni vorbim mai des. Promit!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Gina vezi ca ai promis.
Pai Gina eu sunt acasa zi de zi si de asta imi mai omor timpul facand cate un subiect .
VA pup pe toate

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput