Fetele sexi din zodia Varsatorului (1)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Saryta -hm da cum nici eu nu stiu ,deh ma mai inervez cand vad ca treburile nu merg asa cum vreau eu ,de exemplu vecinamea de cand ma asteapta la cafea dar pot sa plec?
Isa -nu ti-am raspuns cu soramea cica merge la cealalta sora mai mare ca ea nu are chindari mici si e mai liniste ca iar a dat la rate cred ca face o criza de fiere urata si ea mai vroia sa mem aseara la ea da i-am zis ca daca ii bine mem azi ca sa-si mai revina si sper asta ca de nu o bat. Ei da azi ma duc sa-i iau si un cadou .
Gina- ma rezolvasi?

mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Fetele am incercat sa ii fac adr. la soramea si nu reusesc nici cum adica sa-i fac cont asta ii al treilea si ii zice ca-i trimite mail si nu i-a trimis azi i-am facut pe al treilea cu alta adr. si nici cum nu ii trimite ce pisici sa mai fac? Pe voi cat a durat?

mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Saryta multumesc mult! Incet, incet mi-am mai revenit!
Ramona ii urez surorii tale multa sanatete si sa se faca repede curand. Eu cand m-am inscris a mers repede...cateva minute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Ramona - si eu am patit aceeasi treaba cu userul ... am incercat sa-i fac unei prietene cont si nici acu nu am reusit ... nu stiu de ce. Am trimis si PM si mail la infodesprecopii@yahoo.com da nik.
Daca rezolvi spune-mi si mie.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Ramona, n-am reusit sa vad nimic acolo, intra pe mailul tau, dar nu vad filmele. Mai incearca sa le incarci acolo sau daca nu, mai cauta si alte site-uri unde poti sa pui filmulete.

Ma duc sa mananc si cand ma intorc mai caut eu alte site-uri si iti zic.

Pupici,

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Alo Alo...ce mai fac fetitele?!?
A trecut ceva timp, dar mi-am revenit....acum am chef de cumparaturi! Ma gandesc sa-i fac iubitului meu o surpriza...ceva mic, simbolic...ceva sa ne scoata din monotonie...
Hmmmm...vreo idee ceva?

Mergi la inceput

Gata, am venit si eu cu voi, ca am avut o gramada de treaba.

Isa, daca vrei sa-i iei ceva simbolic, eu pot sa-ti sugerez sa-i iei un CD cu muzica preferata, poate are un cantaret sau o formatie preferata, daca mai canta si melodii de dragoste, e un cadou foarte frumos. Sau un film pe care sa-l vedeti impreuna.

Mariana, mersi mult, as fi vrut sa am macar azi o zi mai lejera. Acum m-am mai eliberat un pic. Stau cu voi pana mai intervine iar ceva.

Ramonel, ce-ai mai facut cu filmele?

Pupici,

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Mergi la inceput

In legatura cu adresa, cateodata mai dureaza. Eu am asteptat sa-mi fac albumul foto vreo 2 saptamani. Imi aparea ca am album foto si cand intram pe el, imi spunea ca nu e activat. Am trimis si vreo 3 mail-uri la administratorul forumului si n-am primit nici un raspuns, pana la urma s-a activat. Dar a durat ceva.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Formatia lui preferata e BUG Mafia...deci nici o sansa de romantism!!! si pe deasupra el isi scoate muzica de pe net...
Bitte, bitte o alta idee!

Mergi la inceput

Isa, pai m-ai pierdut aici. Dar ce-si doreste el foarte mult sau e prea costisitor?

Organizeaza o cina romantica acasa cu ceva simplu dar satios de mancare, o sticla de vin sau sampanie, lumanari si o muzica romantica in surdina. Cred ca il dai gata asa si mai inviorezi atmosfera.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput