Cafea cu aroma de femei *57*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Ntz,le-a dat numai cu intaritor.Cu rosh le dau cand termin kk asta de treaba,ca sa sarbatoresc .Inca nu mi-am luat nimic de Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Aha, pai nu se cheama atunci ca ti-ai facut unghiile.

Eu am ghearele la manutze rosii acum, mi-a zis mama ca parca-s Cruella. Maine am programare la manichiura si o sa-mi revin la french-ul demodat.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

De Iulica noastra mai stiti ceva? S-a mutat la CT? Totul e bine?

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

BAU

... nu mai stim nimic

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by slimatei

multumim lali esti o draguta....dar voi credeati ca scapati de mine....asa usor

pai fata mea a asteptat asta...da acum nustiu ce mai asteapta...sa se nasca cand e ma'sa la volan...?

cand ai spus ca ti-ai luat masina mare am crezut ca ti-ai luat minivan, da aia e pui pe langa ce se sofeaza aici

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Bine mey marule dar noi nu avem nici soselele alea si nici pretul ala la motorina

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

AIDA, draga mea, aici motorina e rara, nimeni nu se agita, benzina (gaz-cum spun ei) e baza. Nu ma gandeam la SUV sau la ciine stie ce Hummere, ma gandeam ca si-a luat minivan...
la noi ninge de sambata fara oprire, ieri a fost dezastru, a trebuit sa ies la pranz si am vazut culmea prostiei: la un sarb, scuze daca jignesc, da astia sunt niste figuri indescifrabile. Deci ce face baiatul: are un Wolsvagen amarat, nu cred ca avea 1400 cm cubi la motor, si nu putea sa il scoata din parcare, din cauza zapezii. Sa ia lopata sa isi faca loc? nu, asta e pentru ceilalti. nu, el a pus masina in drive, a pus ceva pe acceleratie si s-a dat jos si a inceput sa impinga la masina tinand de volan. Dupa cateva minute bune de zmuciri si impinsaturi, cat sa termin eu toate injuraturile cunoscute in romaneste si sa trec la alea in engleza, ca asteptam sa trec de el, reuseste sa scoata masina din namete si da-i alergatura dupa masina....
mai, am crezut ca il bat cand la intoarcere ce credeti ca face? baga masina tocmai langa usa la intrarea in bloc, sa duca sacosele inautru, blocand toata aleea, blocand alti vecini care ori ieseau, ori veneau de pe cine stie unde... In mod normal e loc sa treaca si 3 masini, dar din cauza zapezii, navigabil era doar o poteca.
Asa ca deja am vazut culmea prostiei, din pacate la un european!

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Pai te cred, Maru, la voi ori cumperi apa plata ori benzina, tot atata face

La noi s-a oprit din nins, au zis ca nu mai ninge pana dupa Craciun. Asa o fi?

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Maru draga nu cred ca era culmea prostiei ci a comoditatii si a nesimtirii...el isi facea treaba in cel mai practic mod cu putinta...si nu-l mai interesa ce fac restul...

[quote] Lali, bantui cam mult. O curatenie ceva, un cozonac? [qoute]

Curatenie sambata si cozonaci la magazin

Lali

Mergi la inceput

Adina, ai dreptate, si inca mai ieftin e in state, ma refer la benzina. Ma uit cu jind la niste bidoane de apa de Borsec, da nu ma indur sa dau frate 10 dolari pe bax, pe care il pis in 2 zile.

Tot ninge, le-am zis astora ca arata de parca a explodat o gaina, si rad de cate ori isi aduc aminte!

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput