Cafea cu aroma de femei *57*
Raspunsuri - Pagina 2
MsLara spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Wow, Lali, ce introducere frumoasa!
(PS aparatul meu de aerosol se cheama FLAEM N Aerosol Medineb F700 - asta in cazul in care nu ai rezolvat deja)
Stefi, sa stapaniti masinuta sanatosi, e frumusica tare! Gata, poate sa vina fata de-acum.
Aida, sorry, am avut "treaba" aseara, mai reglam niste chestii.
Adina + Olivia Q1.04
Merci Adi, nu am rezolvat inca, asa ca e binevenita informatia
Cum mai Belutzaai uitat ca asta e data de nastere comuna a cafegioaicelor?
Lali

A_Iulia spune:
Aidutza, Lali vrea sa cumpere un aparat de aerosol - mai spui o data ce marca e al tau si cat ai dat pe el?
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
Bine may , ma duc acum sa scotocesc si sa sap in dresing
... revin imediat
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
BREMED 5001 NEB
Nu mai stiu cat am dat pe el. Parca pana intr-un milion , dar a fost luat de la cinea care aducea asa ceva si vindea , nu din magazin. Atunci erau 2,5 mil in magazin (parca). Asta a fost cam la inceputul lui 2005. A trecut mult de atunci.
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
A_Iulia spune:
Ieri i-am cumparat de la Diverta 12 DVD-uri - o gramada de filme romanesti (Greuceanu, Fat frumos, Harap Alb, Povestea Porcului etc) si cateva cu Barbie pe care nu le avea, si Cartea Junglei.
Acum ne uitam la Cartea Junglei - vad ca traieste intens filmul asta ![]()
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
Pfoai ca nu sti sa deschizi gurita ...
Pai Greuceanu , Harap Alb , Povestea porcului , Fata babei si fata mosneagului le avem de mult de la o forumista ... adevarat ca sunt trase pe cd , dar vad ca dvd-ul lu' Emma le citeste.
Ai dat mult pe ele?
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
slimatei spune:
adina multumim si vizionare placuta...
eu tot continui sa va plictisesc pana'n ultima clipa ..asa ca incarcati va bateriile...![]()
mai avem putin...putin...
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
A_Iulia spune:
Aida, nu am dat chiar asa mult - unele au fost ori 100 de mii, altele 150 de mii (pt 3-5 EUR bucata nu-mi bat capul) - si nici macar nu le-am platit eu, desi nu asta ar fi fost problema.
Si astealalte le aveti? Praslea cel Voinic si merele, Ileana Cosanzeana, sarea in bucate, Frumoasa balerina, Cei trei muschetari, Mica sirena, Frumoasa si bestia? si astea le-am luat. Ultimele doua le mai aveam, dar in alta ecranizare.
Lasa ca pana mi le trimitea careva mai dura mult si bine.
Adina + Olivia Q1.04