Cafea cu aroma de femei *57*
Raspunsuri - Pagina 16
A_Iulia spune:
Hehe Stefi, ultima noapte de somn...profita mama draga...nici ca mai pupi vreuna cel putin juma' de an (daca nu vreo 3 ani cam asa, daca nimeresti sa fie fii-ta ca fii-mea)
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Auzi Aida ca cica i-a facut trainingu', atata-i trebe daca nu ne zice ce si cum
Adina + Olivia Q1.04
Biiine , eu vin cu
daca nu ne spune ce si cum
auzi?... sper sa nu ii placa
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Hehe Stefi, ultima noapte de somn...profita mama draga...nici ca mai pupi vreuna cel putin juma' de an (daca nu vreo 3 ani cam asa, daca nimeresti sa fie fii-ta ca fii-mea)
Adina + Olivia Q1.04
Bey dar ce o incurajezi si tu

Pai eu nu am avut treaba in primele luni. La 3 ore o hraneam si o culcam , apoi mancam si io si ma culcam ... ce e greu ?
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
A_Iulia spune:
La mine prima luna a fost cosmar - sugea vreo 80% din timp, restul dormea si eu mai trageam o gura de aer
Zic sugea pt ca se pare ca nu sugea mai nimic - pe la 3 saptamani m-am indurat si i-am preparat 30ml lapte praf si atunci au incetat ragetele - saraca era lihnita de foame
Apoi mi s-a parut si mie o perioada mai calma pana in jur de 6 luni, cam asa - dupa care a revenit la trezirile de 3-4 ori pe noapte - ceai, etc
Si acum se mai trezeste, da' acum e vorba de pipi, etc ![]()
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
Pfoai ce criminala ai fost. Cum adica nu dadeai completare la soricida 
Pai Emma sugea 1/2h dintr-o tzitzi si 1/2h dintr-o tzitzi si dupa mai bea si 70-90ml formula.
... si am chinuit asa 3 saptamani ... si daca am vazut ca tot nu am lapte nu am mai chinuit-o cu tzitzi ... sa nu mai zic ce rani aveam
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
A_Iulia spune:
Nu dadeam nici o completare nik, ca m-am luat dupa forumul asta: alaptati, alaptati si iar alaptati!![]()
Niste zuze m-au si sunat la telefon, sa-mi explice cum sa alaptez si SA NU CARE CUMVA sa-i dau formula! 
...si copilu' ragea intr-una si eu nu ma prindeam de ce, credeam ca asa plang ei, toti copiii mici...
Noroc ca m-am prins cu greutatea: in 3 saptamani inca nu recuperase greutatea de la nastere.
Asta m-a convins.
Plus dr., care era si ea fan alaptat - dar de unde nu-i, nici Dzeu nu cere.- ea mi-a zis sa-i bag completare. am mai amanat fro 2 zile, ca totusi totusi...da' am cedat la timp, cat sa nu moare copkilu' de inanitie.
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
si
zau daca esti normala
pai eu ii dadeam si sa suga si completare.
Cate unele nu sunt zdravene la cap e adevarat , dar tu fata cu capul pe umeri sa te iei dupa ele ... 
Bine ca e bine
Va 
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
A_Iulia spune:
Cum, tu cred ca n-ai citit subiectele alea cu alaptatul...
de fapt mai bine ca nu le-ai citit ![]()
Cica NU EXISTA sa nu alaptezi sau sa nu poti alapta sau bla bla bla ![]()
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
Puoi , nu le-am citit ![]()
... dar tu cum de nu dormi la ora asta?Aaaa
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
A_Iulia spune:
Gataaaaa ma culc 
de fapt ma duc sa mai fumez o tziga si apoi ma culc
Adina + Olivia Q1.04