Cafea cu aroma de femei *57*
Raspunsuri - Pagina 14
slimatei spune:
puteti sa incepeti galeria..puneti majoretele ... sa-mi tineti pumnii... caci maine tb sa ma internez....fortat.. in sfarsit si-au dat si ei seama ca e tarziu....
..asa ca tb sa dorm si sa ma odihnesc in seara asta bine ca sa fiu fresh... cine o putea...
incep emotiile.... sper sa nu intru in panica...
mai avem putin...putin...
cateva ore...? Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
wonderful spune:
Daaaaaa,ce?Sa ti-o scot pe puturosica?Nu spune de 2 ori?Te pun sa faci jogging 2 ore si sa vezi cum iese...baldabac!
Pai mai vine omu' da' mai si iese!
ina78 spune:
Stefania sa ne povestesti ce si cum. Miine te interneaza sa-ti declanseze nasterea?
Sa-l inveti pe sotul tau sa ne scrie ce faci, cum ai nascut.
Incepem galeria.
eu - Ina
- puiutul meu
slimatei spune:

cateva ore...? Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
slimatei spune:
quote:
Originally posted by ina78
Stefania sa ne povestesti ce si cum. Miine te interneaza sa-ti declanseze nasterea?
Sa-l inveti pe sotul tau sa ne scrie ce faci, cum ai nascut.
Incepem galeria.
eu - Ina- puiutul meu
eram pe felie...
aidaciolac spune:
Stefi pai eu de mult am luat deja [majoretele] in mana.
Asa ca maine o sa tzopai toata ziua
... sper sa nu creada Emma ca sunt truli-luli
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
maru spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Stefi pai eu de mult am luat deja [majoretele] in mana.
Asa ca maine o sa tzopai toata ziua... sper sa nu creada Emma ca sunt truli-luli
AidaPOZE
Matza Emma in actiune
banuiesc ca asta nu e informatie confidentiala si ca Emma stie deja asta despre tine ca e fata isteatza!
Doamne'ajuta!
POZE
ina78 spune:
AIda explica-i Emmei ca face bine in cura de slabire. Nu ca n-ar fi adevarat... asa ca poti incepe din seara asta...
eu - Ina
- puiutul meu