strada in Sect.1 dar si in Otopeni

strada in Sect.1 dar si in Otopeni | Autor: Denii mic

Link direct la acest mesaj

Buna!
Va solicit din nou ajutorul! povestea e in felul urmator: avem un teren cumparat in 1993 de parinti pe Drumul Codrii Vlasiei (la acel moment in sectorul 1). in 1996 pe acest teren a fost construita o locuinta de vacanta din lemn. in 2004 prin Hotararea Consiliului General nr.194 zona baneasa din care face parte si strada mea este considerata extravilan (si sunt abrogate PUZ-urile). Considerand ca zona e extravilana solicit Consiliului Local sect.1 sa imi deao adeverinta in acest sens pt reducerea impozitului. Raspunsul lor e ca in registru apar cu locuinta de vacanta si magazie deci platesc impozitul integral.
ok ma gandesc ca asta inseamna ca voi putea construi, daca tot dpv al lor trebuie sa platesc impozit intravilan.
Noi vrem sa ne facem o casa pe acest teren si am inceput sa sap. Fac o adresa la Cadastru la sect1 daca pe terenul respectiv se poate costrui, astia ma paseaza ca nu intra in sfera de atributii de la sector si sa ma adresez Consiliului General. Fac adresa la Primaria Capitalei in aprilie, nu mi se raspunde fac revenire in august si octombrie si nici acum nu am primit raspuns.
Acum uitandu-ma pe site descopar ca in anexa 4 a Hotararii Consiliului Local Otopeni 128/2006 strada mea (Codrii Vlasiei) figureaza in Otopeni.
Deci unde e strada asta? In Sectorul 1 sau in Otopeni? Cine imi elibereaza certificatul de urbanism?
Daca ma poate ajuta cineva, va rog !!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denii mic spune:

Mi-ar fi de ajutor si sa stiu pe cineva care sta in zona... pt ca, cu siguranta mi-ar indica macar circa de politie la care e arondata zona .... si prin deductie ar rezulta de cine depind...
Multumesc!

PS Scuze ca sunt insistenta dar vreau ca dupa sarbatori sa ma apuc de acte si vreau sa stiu de unde sa incep.... ca pana acum nu prea am avut succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by Denii mic

Mi-ar fi de ajutor si sa stiu pe cineva care sta in zona... pt ca, cu siguranta mi-ar indica macar circa de politie la care e arondata zona .... si prin deductie ar rezulta de cine depind...
Multumesc!

PS Scuze ca sunt insistenta dar vreau ca dupa sarbatori sa ma apuc de acte si vreau sa stiu de unde sa incep.... ca pana acum nu prea am avut succes!

Denii mic

Codrii Vlasiei este in perimetrul administrativ al setorului 1. Este incadrat insa in categoria "drum", nu "strada", ceea ce ma face sa cred ca este extravilan.
Mergi la serviciul Urbanism de la acest sector, si te lamuresti clar ce ai de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denii mic spune:

Multumesc mult! Daca nu sunt prea insistent imi poti explica ce inseamna cattegoria drum sau eventual imi poti recomanda legislatia aplicabila?
Cand am construit casuta de lemn am avut autorizatie si acord de la mediu si de toate.... acum nu mai stiu daca s-au schimbat cu iesirea in extravilan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Din punct de vedere urbanistic, strada este un drum in interiorul unei localitati.
In banca de date electronica a sectorului respectiva adresa apare ca "drum", nu ca "strada", de aceea zic ca ar fi in extravilanul unitatii administrativ teritoriale.
Pe de alta parte, exista localitati traversate de drmuri nationale chiar, deci cel mai sfant este sa mergi la biroul de specialitate si sa te informezi.

Mergi la inceput