Condica salajencelor (37)
Raspunsuri - Pagina 14
silvana_salajan spune:
Am uitat sa te felicit Cami pentru petrecerea de Revelion!!!Asa da! Asta numesc eu distractie. Eu as fi curioasa de unde v-ati luat costumele... Mai ales BB-ul urias!!! Si sticla lui. E tare!
mihaela_s spune:
Felicitari Otilia!!!! Ai vazut ce medicament iti trebuia? ![]()
Haha, pai ce fac oamenii in noaptea de Rev...danseaza, se dau pe spate si isi strica coloana ![]()
.
Sa stii ca si eu am probleme cu coloana, nici mie nu-mi plac medicii(doar medicul
) si n-am fost nici eu sa vad ce am. Dar de cand sunt aici mi s-a blocat odata mijlocul in timp ce aspiram si nu m-am mai putut indrepta, aveam niste dureri groaznice si am luat Voltaren(diclofenacul nostru). Mi-a trecut in 2-3 zile, dar am luat si Tylenol, ajuta mult mai mult decat algocalminul, ca e si antiinflamator. Cred ca in Ro nu gasesti Tylenol, dar ia Panadol. Nu paracetamol, ca nu e la fel...panadolul e mult mai bun. Sa stii ca nu devii dependenta de diclofenac decat daca vrei
, iar efectul lui e mai bun decat incapatanarea
. Noa spui si io ca sa nu tac, tu zi ca mine si fa ca tine
.
Olim, ce cursuri faci draga in zilele astea de chefuiala?
Bravo lui Alex ca e asa cumintel. Inteleg ca sora ta e la tine?
Pupici si somic usor!
vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
oti felicitari pentru premiu
mihaela, da sora mea e inca la mine pana sambata dimineata cand pleaca acasa,ce repede au trecut cele 2 saptamani
Eu am inceput in octombrie un curs de contabilitate si a durat 3 luni, dar cum cu sarbatorile au trecut 2 saptamani in ianuarie.Oricum ma bucur ca l-am facut ca asa mai pricep si eu cu ce se mananca conta
, si sper sa imi prinda bine .
va doresc o seara frumoasa tuturor
mami si Alex
dianaiulie2009 spune:
V-am scris un mesaj lung si din greseala am apasat esc .... mi lene sa-l rescriu ... va pove maine ...
" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "
silvana_salajan spune:
Poftiti la cafeluta...Adriana, baga impresii. Cum a fost la Rev? Hai ca nu mai pooot. Nu ne mai tine.
Olim, merci. Si eu sunt mirata, nu am castigat prea multe asa la plezneala.
si haideti la o poveste.
dianaiulie2009 spune:
Otilia mersi de cafelutza , k de obicei esti prima !!!
Hai ca scriu impresiile de la Rev , de fapt am scris aseara dar eram super obosita si nu am mai avut kef sa rescriu totul din nou dupa ce , din greseala , am apasat ESC ....
Deci .... sa incep cu mancarea care a fost super condimentata si sarata .... nu pot generaliza , dar majoritatea mancarurilor le-au sarat cum e obiceiul pe la ei . Apoi cu muzica ..... au adus in aman2 serile ( in 30 dec. am avut microrevelion - seara latino ) o formatie , mai bine zis un tip canta la orga si o tipa cu vocea dar numai in limba lor . Dreptu-i ca era muzica internationala gen Marina,marina ... zorba grecul , romina & albano , etc. dar toata cantata doar in limba maghiara . Cam atat nashpa , in rest totul a fost ok . Ne-am relaxat in piscina care avea apa termala de 36 grade , apoi in jacuzi tot cu apa termala dar era doar de 32 grade , sauna , fitness , masaj cu uleiuri aromatice . De fapt noi am mers sa ne relaxam , nu ca nu ne-ar fi convenit sa ne puna muzica si in engleza macar , dar asta e ... Hai sa va povestesc cum e la ei obiceiul ... la 12 noaptea se canta imnul , apoi " La multi ani " , apoi se pupa . Cum noi suntem inaintea lor cu 1 ora la 12 ora noastra ne-am strans toti romanii in holul hotelului cu sampanie sa ne cantam si noi " La multi ani " . Cand ne-a vazut managerul hotelului ne-a dus rpd intr-un separeu ( vreau sa va spun ca s-a golit restaurantul deoarece 3 sferturi din hotel eram romani ) si a vrut sa ne faka o surpriza punandu-ne si noua imnul .... ei habar nu aveau ca ne-am schimbat imnul si ne-au pus " Trei culori cunosc pe lume " . Sa-i vedeti voi pe romanshii nostri cum au inceput sa cante " La multi ani" , apoi " Noi suntem romani " , " Asa-i romanul " si " Desteapta-te romane " ca a rasunat tot hotelul . Artificiile din orash de trag la 6 seara , in 31 dec. la ei , norok ca aveam vederea de la camera inspre centrul statiunii si am auzit bubuiturile si cum se lumina cerul si astfel am avut parte de un adevarat joc de artificii de aproximativ 20-25 minute . Apoi pe la ora 1 noaptea , ora lor , hotelul de langa noi a avut organizat si el un joc de artificii de vreo 20 minute , deci am avut parte de tot felul de " lumini pe cer " . Cel mai frumos a fost ca a nins in noaptea de An Nou si am stat afara sa admiram ninsoarea impreuna cu artificiile . Deci in general pot spune ca am fost multumiti .
Surpriza pentru noi a fost cand am ajuns acasa si am gasit-o pe Paula cu febra , varsaturi si diaree . Ce a fost mai nasol ca luni a cazut , a dat cu fruntea de pat si i s-a tras o vanataie la ochi ca m-am speriat si am fugit cu ea in urgenta la spital , mai ales ca acele stari au inceput cam la 20 de ore dupa ce s-a lovit . M-am linistit un pik cand mi-a spus dr. ca are rosu in gat si ca de acolo sunt acele stari . Bineinteles ca eu tot nu am fost linistita si ieri am fost si la dr. de familie care mi-a confirmat acelasi lucru , apoi am sunat-o si pe dr. costinas ( eu la ea merg cu fetele cand sunt bolnave dar acum e plecata din oarsh pana pe data de 12 ian. ) si acelasi lucru mi l-a confirmat si ea ca nu e de a lovitura ca daca era de acolo erau varsaturile din ce in ce mai dese si nu le mai puteam opri cu nimik .
Tre sa ies ... dar mai revin ...
" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "
dianaiulie2009 spune:
Otilia am uitat sa-ti spun ca yo ca si tine am dureri groaznice de spate , tot asa nu merg la dr. din aceleasi motive enumerate de tine si tot asa ma incapatanez sa iau medicamente iar noaptea nu pot dormi de durere , nici sa ma intorc in pat nu pot , iar dimineatza e un adevarat chin sa ma ridic in pozitia drepti . Si to ca si tine am castigat si eu o perla de la dove , ca sa nu fii dezamagita iti spun ca e foarte minuscula , nu e asa de mare pe cat o arata ei . Dar chestia e ca ai castigat , nu ? La urma urmei asta conteaza !!! trebuie sa-mi cumpar si eu niste cercei care sa se asemene si asa imi fac un set .
Mihaela , tare ne-ar palcea sa avem si noi aici zapada , dar in Zalau e soare , e cald , in schimb in partea de sud e jale .... zapada de juma de metru pe trotuare ...
silvana_salajan spune:
Of, Adriana ce pacat ca Paula s-a imbolnavit. Pana la urma v-ati relaxat putin? Ati mers fara fete? Sau ati dus-o doar pe Andreea?Noa, eu stau pe aproape, sa te citesc.Restu, pe unde ati umblat de Rev?Giulia, te-ai intors? Mai haideti la o poveste ca minten incepe scoala si nu va mai vad numai noaptea. 
silvana_salajan spune:
In cata vreme ti-a ajuns perla? Ca eu abia astept sa vina. Si ce daca e minuscula? Esentele tari se tin in sticlute mici.... ![]()
![]()