Mamici aspirante din nou - cap. 31
Raspunsuri - Pagina 21
PatriciaArdeleanu spune:
Sanziana, ce dragut e! lasa ca acum o fi el timid, dar o sa vezi ce viteza va avea mai incolo ca nu o sa il mai prinzi!
Esti curajoasa, cred ca dintre noi, ai copilasul cel mai mititel.
Patricia, mama de fetita - Rebecca
ClaudiaH spune:
Sanziana, super dulce gandacelul!
Abia astept sa reexperimentez primii pasi. De la primul am cam uitat.
Sa-ti traiasca si sa vina si al doilea!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
7+
iata minunea 2
Naty spune:
Patricia Ioana mea e balanta. Sunt copii (si adulti de altfel) destul de instabili, cad foarte usor dintr-o extrema in alta, acum plang acum rad, acum zic ceva peste un minut zic contrariul, nici nu sti cum sa-i iei. Dar sunt persoane foarte bune, ajuta pe toata lumea, au niste suflete extraodinare.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004)
3 ani!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
RalucaN spune:
Buna fetele!
Cine ne schimba si noua capitolul?????
Azi am fost la farmacie si mi-am luat 9 teste de ovulatie. Sunt pusa pe fapte nu gluma..... Faza: ii zic farmacistei "teste de ovulatie aveti?" Ea se uita in calculator si zice:" Nu, numai de fertilitate avem" "Pai de fertilitate" , zic. "Pai, nu ca astea arata daca o persoana poate sau nu sa faca copii", zice ea. "Ok, esti dusa" zic eu (in gand
) si m-am dus in alta farmacie. Auzi, o farmacista sa creada ca bagi un bat in pipi si afli daca poti sau nu sa faci copii.... Offf, daca ar fi asa de simplu....
Sanziana, spor la treaba mamico! Sa fie cu noroc. Ai dreptate cu delegatiile, problema mare si la noi. Cum vine perioada x, cum se iveste cate un drum.
Simpatic foc plimbaretul tau.
Patricia, eu , fecioara fiind, intotdeauna m-am inteles foarte bine cu balantele. Mi s-au parut a fi niste persoane speciale. M-am bucurat mult ca am facut-o pe Cata balanta.
Pup mamicile!
Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05