CAFEA cu aroma de femei *56

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Marule,nu ai sughitat?Azi ningea si m-am gandit la monologu' ala al tau 'Ninge'.Oricum de acuma de cate ori o sa aud sau o sa rostesc cuv. asta,o sa ma gandesc la tine.Si aici a nins da' nu destul ca sa se aseze.Cat despre sushi...Io-s tare precauta cand tre' sa-ncerc ceva nou.Mai bine mananc paine goala.Oricum stiu ca sushi raw e sanatos,asa ca mananca-l tinandu-te de nas.Il iei ca pe doctorii.Azi,in clasa,ma zgaiam la harta lumii si ma uitam la Can. si Arg. incercand sa-mi imaginez pe unde sunteti si ce faceti.Dormeati la ora aia.

Mergi la inceput

Marule, ma 'nervezi!Ce p. masii esti asa timida si te pierzi asa de repede?Fii barbata ca tot niste barbatei sunt.Esti ditamai fata,freaca-i TU pe ei,joaca-i pe 'deshte'.Toti sunt la fel in toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Maru o sa primesti vesti bune de job ca si cadou de la Mos Craciun! Mai ai "putintica rabdare".

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Maru trimite-ne si noua o punga cu zapada.

Au picat si la noi 2 fulgi... si atit... I-am vazut doar in lumina becului stradal... ca jos nu au apucat sa se puna.

D-na W ... imi spun mereu ca le iau pe rind. Ca la job nu ma mai enervez. Insa educatia comunista da inca roade, pupincareala in c.r da inca roade... mai ales la mine la job. De altfel nu ma pling de serviciu dar ... Poate se cere o schimbare dupa nastere,

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

draga mea wonderful, ma credeam tare, nu-mi pasa de nimeni, nu ma interesa
da acum sunt asa intr-o dispozitie plangacioasa si sensibila incat imi vine sa imi dau palme in oglinda!

aici ninge, da strazile sunt curate, trec astia cu sare, cu plugurile, curata. Doar pe spatiul verde e alb...

sper sa am ceva vesti inainte de vacanta de Craciun, am intalnire cu VP-ul miercuri, eu am cerut mai demult, ma duc cu o felicitare si cu ceva dulce, sa ii urez ssarbatori fericite si sa abordez un zambet tamp, poate scot ceva de la el daca CEO-ul nu suna, nu da un semn de viata

mor
ninge

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Ina,pupatu' in q e in toate regimurile si-n toata lumea.Cred ca pur si simplu s-a adunat prea multa oboseala.Deci,la pas si odihneste-te,nu neaparat stand in pat ci facand ce-ti place.

Mergi la inceput

Marule,daca ai devenit asa fragila,o fi de la vreme.Hormoni?Ca astia isi bat joc de noi cand ne e lumea mai draga.De multe ori ei ne conduc pe noi si nu invers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Maru se pare ca D-na W are de lucru... amindoua stam aruncate in oloiu sub presiune.

La mine mai scap o explicatie... hormonii. Dar tu ... chiar trebuie sa fii mai vesela. De job-ul actual te-ai plictisit? Nu mai rezisti putin - putin... ???
Daca zici nu ... te-as baga in oala cu vipere la noi. Numai femei - cite 6 in birou... toate peste 50 ani si tu... condu-le.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Ina,daca tu conduci o armata de m.u.i.e.r.i. inseamna ca esti tare!Bravo!!!In locul tau mi-as schimba programul zilnic,adica sa-ti oferi cat poti,1,2 ore,in care sa te relaxezi total:nu alergi,nu te framanti,taci si te plimbi fara o tinta anume.Ai sa vezi ce bine o sa va simtiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ia ce subiect mai aveti si voi, vorbiti de servici tocmai acum in prag de week-end. Potoliti-va, masochistelor!

Eu eram stresata ca Viv doarme cam mult - de la serbare, unde i se inchideau ochii, iar s-a culcat (desi si noaptea a dormit foarte bine). Ei ash. Intr-o ora s-a trezit si de atunci ma calareste intr-una. Nici acum nu vrea sa se culce.

Principe, imi pare rau s-aud ca si voi tot cu perfuzii va serviti. Bine macar ca stii ce are.

Marule, ia trimite iranianul ala la o reciclare ceva la noi. Atata reclama ce i-ai facut, ca incep sa-mi curga balele.

Wendy, cand faci carnatii neaparat sa faci si o tava de alivenci.

Ina, sa stii ca majoritatea gravidelor sunt tafnoase. Asa ca ai o scuza majora pentru impartit pumni si injuraturi.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput