CAFEA cu aroma de femei *56

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Stefi, cum fac sa-mi apara in loc de toata adresa de la un link, doar un cuvant? Cum ai tu "Stefaniax2"

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

tu da' replay pe ce am scris eu..sterge tot si in locul unde am scris carnatul meu..il stergi si pe ala si pui carnatul tau..sper ca ai inteles ceva...
sau

e ceva de genul....susu lana gros, italic,subliniat...asezare in pagina..mai ai si HR..este (introdu Hiperlink...)il gasesti tu... e asta...... intre el pui numele..eu am pus StefaniaX 2 ...la prima parte pui="".... iar intre ghilimele pui link-ul ceva de genul[ url = " http... " ]dar fara spatiu eu l-am pus caci altfel nu ai vi vazut nimic ...oricum daca dai cum ti-am explicat prima vei vedea mai clar... nu am dubii ca nu te vei descurca si cu timpul capeti experienta...

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Merci Stefi, m-am prins cum trebuie!

aici

Lali

Mergi la inceput

tare!!!!!!!!!!!!!!!!

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Am putin timp la calcutor ... Emma mananca

So , ieri cand luam telefonul Emma tot vorbea si povestea... la un moment dat spune : "may , eu asa iubeieta m-am facut! Atata ma tavalesc cu mami prin pat si cu tati!" ... am crezut ca lesin. Au ras toti de acolo...

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Eii, am invatat si eu sa pun linkul frumos!

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

`Neata!

Lali am vazut poze... finutza fata... Mai vrem.

Stefania vrei sa pierdem tote pariul?

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Poate castig eu, am zis 21 de Sf. Iulian.

Pupici la toate. Intru mai tarziu. Sper adica.

Mergi la inceput

Multumesc Ina...o sa mai pun de acasa ca pe astea le aveam la birou..

Maadi, cred ca Stefi ne pacaleste...cine stie cat mai are pana sa nasca, dar rade de noi ca punem pariuri!

Lali

Mergi la inceput

lali eu nu rad de nimeni...DPN era pe 13.... dar eu ce vina am...cred ca ar tb sa exagerez un pic cu "filmele"....caci cat de miscare eu tot fac..si azi am mers vreo 3km de dim.pana acum..da' nik...

Mergi la inceput