Aspirante optimiste >20 (235)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Marinik, pe mine nu ma doare ovarul, dar ma dor sanii, de mor!

Si ma doare un picut si mijlocul!

http://tt.lilypie.com/16Vep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

quote:
Originally posted by oanasm

quote:
Originally posted by marynik

Fetele , fac si eu o statistica

Spuneti mi si mie cum e la voi ovulatia , adica aveti dureri de ovar in ziua aia?
Cat de intense aveti durerile si cat dureaza?

Ca pe mine de vreo 3 luni ma termina , am niste dureri de ma trec toate caldurile
Si tine vreo jumate de zi
O fi normal ?

Astept sa ma luminati si pe mine

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

am mai scris io intr-un capitol de durerea asta de ovulatie...
Painful ovulation/mittelschmerz is believed to be caused by a small leakage of blood from the ovary that occurs at the time of ovulation. This blood, which is later reabsorbed, is thought to cause an irritation of the abdominal wall which causes pain. The degree of pain you feel depends on your individual pain threshold and the volume of blood that is released, among other factors. The amount of space that exists between a woman's ovary and her abdominal wall can also affect the severity of the irritation.
Mittelschmerz lasts for 6 to 8 hours in most women; however, occasionally it can last as long as twenty-four to forty-eight hours.

Oana
4s (pe cand vine Mos Craciun)

Mda...mai citisem si eu ceva asemanator
Dar a mai simtit cineva pe pielea ei in afara de mine ?

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Aha...am mai gasit una...merci de raspuns

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

maryinik...si pe menie ma doare uneori...adik simt asa un disconfort...
maria in general, ce putin teoretic, momentul ovulatiei variaza dar faza luetala ramne aproximativ la fel (eu ovulez intre z14-16 dar faza luetala este de 14maxim 15 zile-depinde mult cand vine cm...dimineata, seara...noaptea...)

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Pe mine ma doare intotdeauna ovarul cu care ovulez.!! Lege!!

http://tt.lilypie.com/W2B8p2.png
Pina in 8 martie 2008 voi fi

Mergi la inceput

Haide ti fetelor ca m am mai linistit putin

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neata fetele! Iata ca iar ma bag in vorba pe la voi rpin topic. Mi-am suflecat mancecile si am cautat mai multe informatii despre testele astea bata-le vina. Iata ce am gasit pe site-ul producatorului unei firme germane de teste de sarcina. Zice ca in ziua in care ar trebui sa vina menstruatia concentratia de hCG in urina de dimineata este undeva in jur de 100mUI/ml iar in saptamana 10 de sarcina depaseste 30 000 mUI/ml. Zic ei ca dupa 10 zile de la data conceptiei (deci dupa ovulatie) sarcina poate fi depistata in urina de dimineata folosind un test cu o sensibilitate de 20mUI/ml. In concluzie, nu aruncati cu piatra in testele femina care din cate ziceti voi sunt cele mai sensibile adica se pozitiveaza la o concentratie mai mica. Eu personal habar n-am ce e cu femina, la noi nu sunt. Ce sa zic...acuma stiti si voi ca o sarcina care nu s-a prins bine dar care a dat test pozitiv se poate pierde ulterior desprinzandu-se. Asta nu inseamna ca testul a fost prost ci doar ca, din pacate, n-a fost sa fie sa ramana.

Va pup pe toate si sper sa nu va suparati pe interventia mea.
Succes la testat!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
http://tt.lilypie.com/5MXip1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:
Originally posted by oanasm

maryinik...si pe menie ma doare uneori...adik simt asa un disconfort...
maria in general, ce putin teoretic, momentul ovulatiei variaza dar faza luetala ramne aproximativ la fel (eu ovulez intre z14-16 dar faza luetala este de 14maxim 15 zile-depinde mult cand vine cm...dimineata, seara...noaptea...)

Oana

Pai Oana in cazul acesta nu as mai avea cm regulat nu???

Maria
2+
Oare e cu ochisori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

claudia nu ne suparam...parerile sunt binevenite...si io ma gandeam ca...daca sesnisbiltatea e mai mare...dar totusi apare cm in unele cazuri...poate a fost vorba de avort menstrual...nu stiu...merci si te mai asteptam cu pareri
maria...io stiu? atunci nici eu n-am cm regulat? la mine e minim 29 de zile cm, si maxim 30...dar eu il consider totusi regulat...neregulat cred ca e atunci cand odata e de 28, apoi de 33..samd..

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Oana la mine e de 27 zile si daca ar fi sa iau cu fazha lutheala de 14 z as avea la 31 z ceea ce la mine e dereglare

Maria
2+
Oare e cu ochisori?

Mergi la inceput