Sezatoarea canadiana (76)
Raspunsuri - Pagina 18
nelia spune:
Am tot cautat Peg Perego, dar se pare ca nu au in Canada carutul pe care l-as vrea acum, dupa ce m-am uitat la toate firmele dupa modelul asta. Codritu, de unde il aveau cei de la care l-ai cumparat si cit ai dat pe el?
Eu as vrea sa-mi iau si wrap (magazinul respectiv nu de parte de noi) - e intr-adevar foarte bun, l-am probat o zi pe cel al educatoarei Tudorei, e excelent!!!) si carutul respectiv in prima saptamina din ianuarie, ca-mi intra imprumutul si bursa... Asa ca, daca aveti chef si rabdare sa cautati pe net poate ca aveti mai multe sanse decit mine a va lamuriti si sa-mi spuneti si mie de unde sa-l iau... Eu nu mai am nervi, am intrat pe toate paginile si nu am gasit nici cit costa, nici de unde pot sa-l iau.
Si chiar aveam parere buna despre mine la cautat pe net...![]()
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
marimar spune:
Nelia
Pe la noi vad foarte des mamici cu 2 copii cu acest gen de carut, cu un scaun care se ataseaza, marca e Phil & Teds
http://www.joggingstroller.com/Phil-and-Teds-Second-Seat-v2.pro?source=shopping&kw=100175ORANGE000&zmam=6024774&zmas=4&zmac=73&zmap=100175ORANGE000
Bebele cit e mic poate sa stea in scaunul de jos si fetita mare sa stea sus.
Cu mamele care am vorbit despre acet carut mi-au spus ca sint foarte foarte multumite.
E doar o alta idee...
Acum am vazut ca marca e din NZ dar sint sigura ca gasesti ceva asemanator si la voi, sau poate chiar asta caci se exporta peste tot.
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
rocs02 spune:
Nelia,
Incearca pe Decarie mai jos un pic de intersectia cu Queen Mary, este un magazin numai cu articole de copii care sunt si distribuitori Peg Perego, daca nu au poate itzi aduc la comanda...sau mai poti incerca pe vestita strada St. Hubert, in josul ei....acolo mi-a fost mie comandat caruciorul inainte de a o naste pe Julia. Tot carucior Peg Perego am avut , dar pentru un singur bebe, si l-am folosit cu succes la amandoi si inca ar mai rezista la unul, insa nu mai e cazul.Nu mai stiu exact cum se numeste magazinul, dar stiu ca este mai in partea de sud a strazii. Amandoua sunt magazine care distribuie Peg Perego si stiu ca aduceau la comada, dadeai un acont si ti-l aduceau. Succes.
Profit de ocazie ca am mai intrat si eu sa va doresc tuturor feteler, bebelacilor si minunilor de copilasi , precum si sotilor aferenti un Craciun ca in povesti, cu cozonaci gustosi si povesti la gura sobei si sa aduca Mos Craciun sau Santa Claus sau Pere Noel in primul rand sanatate, ca e mai buna decat toate !!!
Ktrinel spune:
carmen, bine ati venit acasa! felicitari si multa sanatate !! abia asteptam sa auzim povestea.
nelia , mai adaug si eu pe lista ta de magazine pt PegPerego : Rose ou Bleu. roseoubleu.com , pe St Joseph. au multe carucioare si modele. eu de acolo am luat PegPerego-ul meu , dupa ce am studiat toata piata, acolo era cel mai ieftin.
nelia spune:
Ktrinel, si cit ai dat pe el? Nici pe acest site nu scrie ce pret are... Adica daca e vrei 4-5 sute ma las pagubasa, daca e 2-250 mai merge.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
nelia spune:
Fetele, ce facem miine pina la urma? Mai vine cineva la intilnire, se mai tine? Ca eu vin, da' sa mai vina cineva, caci altfel am putea sari miine patinoarul, ca mai facem si noi una-alta prin casa.
mikiion spune:
Nelia eu te inteleg ca e greu prin aglomeratia aia. Imi e greu mie sa trec pe acolo si fara copii.....
Eu imi varsam furia pe caruciorul meu care e Graco quatro Tour.....Si cel din poza asa era.
M-am uita la Toy'us si uite ce am gasit:
www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2690288&cp=2582969.2582976.2582976&parentPage=family" target="_blank">carut rosu
Asta am vazut la Tatiana, daca nu ma insel.Mie mi se pare acceptabil la pret.
Sia sta e pagina cu caurturi duble:
www.toysrus.ca/family/index.jsp?categoryId=2582976&cp=2582969.2582976" target="_blank">carut dublu
Perprego e clar f. scump. eu stiu ca depaseste 500 cu tot cu scoica.
Ala rosu l-am vazut la 199....
Uite-te si la Wal-martul din SUA unde ai si comentariile clientilor:
www.walmart.com/catalog/catalog.gsp?cat=118136&showAll=true&fromPageCatId=110234&catNavId=118134" target="_blank">walmart sua
Ce ma enervez uneori cand ma uit pe site-urile americane si vad o gramada de lucruri care nu sunt aici.....
Uite inca unul care e la TheBay evenflo
Si uite singurul care il aveam in favorits e magazinul asta:
http://www.bambinoparadise.ca/stroller.htm
Mihaela
Ps. Ati mai fost la intalnire? Noi inca ne revenim dupa o noapte in care Marc se trezea la 20 de minute ....Ma chinuiam 30 minute sa-l adorm....se trezea la 20 de minute
. N-ar fi mare tragedie ( ca sunt obisnuita) dar nu stiu ce are.... Sper doar dintii si sa nu-i fi revenit otita. Ca are si febra moderata, e leorca de transpiratie si ii curge si nasul.....
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc
mikiion spune:
Abia maine e intalnirea....Ar fi fost culmea sa ma fi dus eu azi.....
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc
Ktrinel spune:
nelia, eu am dat pe el 370+tx, dar nu modelul pe care il vrei tu ,altul...deci nu stiu cat ar putea fi ala...oricum , PegPerego e scump, clar, dar si calitatea...
pitilache spune:
Intalnire DC Montreal - ASTAZI - Duminica 23 decembrie, ora 15:00
www.le1000.com/fr/atrium_intro.asp" target="_blank">Atrium (langa lifturi)
1000, rue De La Gauchetière Ouest (harta)
Simonna
pitilache
cge
Oanagabriela
Podeanu
Nelia
Romina