Racusori, la apel! (33) - Sarbatori fericite!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

hello fetele.

intrat, salutat, pupat.

nu stiu daca v-am zis ca mi-am facut firma, ca eram pfa pana acum, si m-am trezit cu o gramada de acte, hartii si pb de rezolvat, asa ca de start.
intru la povesti peste cateva zile cand poate mai vad si eu culoarea biroului de sub hartii.

www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Mire, s-ar putea sa ai dreptate. Nu stiu cat de buna a fost cafeaua, dar fierbinte a fost sigur.
Giani, ca sa te consolez, eu am luat 20 si un pic de kg la ambele sarcini, asa ca eram nu cat balena, ci chiar mai uriasa decat hipopotamita balerina din desenele lui Disney. Cris, tu nu citi. In alta ordine de idei, ai recuperat butoanele la tastatura?
Missy, bafta cu firma si sa iesi cat mai curand dintre hartii!
Eu m-am plictisit de hartoagele mele pe ziua de azi, vreau acasa! Mi-e soooomn.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Nu pot ma fetele sa nu intru, mai ales ca ma sictiresc tare hartiile astea si nici nu pricep io mare lucru.

Giani, Vicky ni record: prima sarcina: +35, a doua sarcina: +15, dar sa nu uitam pe cele +10 care nu reusim sa le dau jos intre sarcini. i am a pig, still, but life goes on. termin alaptat si ma pun pe treaba.treaba de fitness, masaj si dieta, ce altceva va gandeati. bani si ambitie sa fie.

va pup

www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Mire , bb meu inca na-re nume batut in cuie, inaite de sarcina se numea sigur Dragos, apoi in sapt 20 avea Alexandru si acu nik.nu suntem hotaraiti.

Viky si mYssy , multam de consolare , si a mea mama insarcinata cu mine a luat 30 si nu le-a mai dat jos., da e normal sa am funduletzul cat burta ba chiar oleaca mai mare????na va intreb io acu, plecai in sarcina de la 60 kile acu am 74 , off cum suna, aveam peste sold 99cm si acu am 110cm , shuut.la inaltimea mea di 1.70 cm , ??????

Raportez taste recuperate si puse pe pozitie , dar calculator virusat( cel de acasa , ca acu-s la sv)
ici

Giani ,.... 33+ ca am dovada

AMR 7 saptaminisioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Na seara fetele!
Fuga, fuga scriu si eu 2 randuri!
Mire, pup!
Vicki, eu is de acord cu propunerea, da nu plec io la bucuresti ca nu stau fara mandra mea!
Giani, Cris calm cu kilogramele! va dau fuguta calendarul greutatii mele: iulie 2007 59 kg( scheletron ambulant), octombrie 2007 62 kg( miam-miam), Noiembrie raman gravida ( uraaaaaaaaaaaaaaaaa),5 luni de atunci incolo cate maxim 1 kgpe luna ( bunnnnnnnnnnn, am reusit sa ascund sarcina la serviciu, doar o singura persoana stia)urmatoarele 4 luni cosmar ( inca 15 kg puse lejer deci 82 adunate). No, acu 1,76 m si 82 de kg as zice ca nu e chiar f mult, dar nene se cutremura pamantul cand treceam. Ce balena? Ce hipopotam? Intai intra burta si dupa 10 minute eu ( MIre poate sa confirme). Bonnnnnnnnnnn, nasc, ma intorc cu 72 de kg ( plansa toata; Numa 10 kg date jos??????????????:(() si in 1 luna jumate aveam deja 65. Problema a fost dupa cele 2 luni de la nastere ca am mai pus 5. Asta e! Grasa si frumoasa zice gura lumii!
A, si Giani, zic eu ce spunea consosrtu socara-*sii( care imi tot facea teoria chibritului ca am pus prea mult pe mine): Apai ia uitati*va ce burta are. Nu e normal sa aiba si un fund pe masura? Ce, vreti sa se dezechilibreze si sa cada in nas?
Va pupez si fug ca imi plange comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata.
Nu sunt capabila sa conversez in dimineata asta, vin rushii si ma simt cam rau. Am si o stare depresiva... Asa as fi stat azi acasa...
Giani, July, noi sa fim sanatoase, grase si frumoase. Cine ne iubeste, ne iubeste asa cum suntem, cine nu, sa-si caute de drum!
Va las pregatita si va pe toate. Sa aveti o zi buna!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

capitolul 34

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput