cine stie?
Sunt insarcinata in 4 sapt(in seara asta am aflat).
problema este ca am contract de munca din 10 dec anul acesta.dupa calcule bb ar trebui sa apara prin 19 aug anul viitor.intrebarea este daca voi beneficia de indemnizatie, sau ce beneficii voi avea?
iar intrebarea nr2 este daca in contractul in m-ca este prevazuta 1 luna de proba, daca ii spun patronului ca sunt insarcinata are dreptul sa ma dea afara?
astept raspunsurile voastre cat mai rpd.
multumesc
Raspunsuri
Lona spune:
quote:
Initial creeata de julia_popadiuc
Sunt insarcinata in 4 sapt(in seara asta am aflat).
problema este ca am contract de munca din 10 dec anul acesta.dupa calcule bb ar trebui sa apara prin 19 aug anul viitor.intrebarea este daca voi beneficia de indemnizatie, sau ce beneficii voi avea?
iar intrebarea nr2 este daca in contractul in m-ca este prevazuta 1 luna de proba, daca ii spun patronului ca sunt insarcinata are dreptul sa ma dea afara?
astept raspunsurile voastre cat mai rpd.
multumesc
Daca n-ai mai lucrat pana pe 9 decembrie, nu vei primi indemnizatie si CIC, doar concediul pre/post natal. Copilului - alocatia de 200 lei pana la 2 ani.
Da, poate sa nu te mai angajeze, evident va avea alt motiv decat sarcina.
Lona spune:
quote:
Originally posted by julia_popadiuc
si ce inseamna acest concediu de pre si post natal?
Inseamna 126 de zile concediu medical "in jurul" nasterii, din care obligatoriu cel putin 42 de zile dupa nastere. Se plateste procent din venit.
giulia81 spune:
nu mai imi fac griji pt cati bani primesc pt ca mi-au desfacut contractul de munca!
ce ziceti de asta?
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
Oana_B spune:
Ernestine, am mutat discutia la cabinetul de psihologie, unde cred ca e mai potrivita decat la probleme legislative. Daca doresti sa iti redenumesti subiectul poti sa o faci apasand pe butonasul foita cu un creion de deasupra mesajului:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114673
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!