FIV in Ungaria 29
Raspunsuri - Pagina 13
Liana30 spune:
salutaree.salutareeee
simooo joi zici?pai unde te-ai uitat mama?ca io eram chiar acolo
la ce ora ai fost?eu am fost la 10.
bun venit celor noi
si multa baftaaaa
La multi ani sarbatoritilor
va pup pe toateeee..
Putin cu putin se aduna marea...
adaca spune:
CRISIS

si iti doresc ca in acest an sa devii 
de 

BORZASIMO stie dr. de ce trebuie sa repeti analizele, dar e mai bine sa le faci acolo.

LIANAce faci? Nu spui nimic? Ne pregatesti o surpriza?

LENY, TIA, PUSSI, ANDICU si toate fetele![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS si RARES

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
Liana30 spune:
nu adela nu am nici o surpriza deocamdata
astept..mai am pana intru in focuri..deocamdata sunt la cura..trebe sa slabesc asa ca trag tareee![]()

Putin cu putin se aduna marea...
borzasimo spune:
Liana noi am ajuns pe la 10/30 dar prog am avuto la 11/30, dar cind am venit am intrat in clinica,am vazut ca ani nu e venita si am plecat sa mincam vizavi de clinica, si la 11/25 am intrat la clinica, de vazut nu te-am vazut ca de te vediam veniam eu la tine te recunosteam din poze,sau pote mai vazut tu eram inbracata in pantalon negru si o haina de blana pote iti spune ceva daca nu asta e pote data viitoare 

Adaca pai daca e mai sigur pe analizele ce le fac ei de ce nu mi-a zis de la inceput ca le faceam acolo pe toate,ori cum nu am pierdut nimic ca si asa chiar de imi dadea tratamentu tot nu puteam sa il incep pina in a 2 a zi de CM, na ce sa fac asa sin eu vreu sa mearga totul mai repede dar nu se poate cum vreau eu, ori cum sint pe maini bune vorba ta stie el ce stie, hai ca iar mam intins cu vorba pa 

ioana_p76 spune:
Luck, bine ai venit! 
Daca mergi la dr. Zadori si stii ceva engleza te poti descurca si fara traducatoare, noi asa am facut si chiar a fost f bine, tot ce aveam de zis am vb direct cu medicul.
Chiar ar fi de preferat sa vb direct cu el, ca unele traducatoare nu traduc chiar tot, mai zic si de la ele, noi asa am aflat cat am stat in Szeged (sper sa nu se supere pe mine fetele care au apelat la traducatoare) Un caz concret l-am vazut chiar noi, cand asteptam la clinica era o pereche de romani cu traducatoarea dupa ei care le-a facut capul "calendar" cu sfaturi "din auzite" si cu povesti despre alte cazuri, chestii care mie mi s-au parut f stresante, dupa ce ca treci prin ce treci sa mai fii nevoit sa auzi si pareri neautorizate care mai rau te incurca si te streseaza.
Si sincer, pretul de 30 euro pt traducerea la o consultatie (unde mare lucru nu e de tradus) e cam mult, mie mi se pare ca ele profita de nevoia unora..
Si ref la programari, te programeaza dr. Zadori prin mail, cu noi asa a facut si apoi la cateva zile am dat un tel la clinica sa confirmam programarea si m-am inteles cu o asistenta cat de cat in engleza (asta am vrut noi sa facem ca sa fim siguri)
Sa-ti mai zic ce facea o alta traducatoare, spunea unui cuplu cum sa completeze formularele, care sunt si in engleza si sunt f clare si usor de completat, deci chiar nu ar fi nevoie de ajutor, mai ales la banii astia..30 euro pt cca 10 minute!
Deci ideea e ca, daca stiti ceva engleza tu si sotul tau, te poti descurca f. bine.
Daca vrei mai multe amanunte, mai vb si pe pm, n-as vrea sa supar pe nimeni, dar mi se pare ca totul legat de clinica si oamenii de acolo este prezentat prea in roz pe forum si poate cei interesati ar trebui sa afle si alte opinii.
Ioana
animalutele mele iubite
zouzounaki spune:
LA MULTI ANI IOANELOR SI IOANILOR DE SFANTUL IOAN Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti!

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

crisis81 spune:
tanyuta, borzaimo multumesc de incurajari! M-am speriat un pic pentru ca n-am ai avut asa ceva pana acum. Dar una peste alta ma bucur ca mi-a venit acum pentru ca am o prietena care dupa ce a pierdut bebe i-a intarziat CM 3 luni. Cred ca as fi luat-o razna.
Adela
cu toate ca am trecut prin ce am trecut sti ca eu tot 
vreau
. Sper sa vina cat mai repede!
Ioana ma bucur esti prin zona
! LA MULTI ANI!!! Iti doresc ca cel mai mare vis sa ti se implineasca in acest an!

Luck sa sti ca si eu tot fara tranzlator am fost. Daca te hotarasti pentru Dr. Zadori, el stie foarte bine engleza si germana si daca ii scri mail iti face el programarea. Iar acolo daca sti ceva engleza si ceva gimnastica te poti descurca si fara tranzlator. Eu am avut avantajul ca sotul stie foarte bine maghiara
, dar ne-am fi descurcat si cu engleza.

La Multi Ani!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
dariaioanaxx spune:
Buna fetelor !
un an nou plin de impliniri cu bebici !
eu inca nu am inceput fac fiv la medlife, trebuia sa incep luna aceasta pe 12 dar am avut unele probleme si nu s a putut , sper insa ca voi incepe curand !
multi pupici pt. Liana, Cris, Magduta, Pussi, Andicu, Ioana, Cornelia, Chiara si pt. toate fetele !

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
andicu spune:
Buna dimineata si de la noi.
Aici ninge asa frumos si eu una sunt fericita ca nu se termina zapada, ca tare dor mi-era sa vad si eu asa ceva anul asta! 
Ioana si Dariaioana, LA MULTI ANI! Sa traiti cu numele, sa fiti sanatoase si anul asta sa va aduca ce va doriti!

De asemenea, LA MULTI ANI TUTUROR IONILOR SI IOANELOR!
Luck, bine-ai venit printre "unguroaice"! si eu sunt una dintre ele, dr Zadori e "taticul" spiritual al lui FIlip, si-ti doresc sa ajungi pe listuta de mamici anul asta! 
Ade, esti o mamica fericita cu trei iezisori asa scumpi si frumosi! acum sanatosi si cuminti sa fie ca sa poti respira si tu din cand in cand..

Succes tuturor fetelor care incep tratamentul luna asta si sa dea Domnul sa reusiti si sa fie un an cu noroc pt toate!
Andicu mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Primul Craciun

Cum crestem noi

borzasimo spune:
Buna Dimineata fetele

LA MULTI ANI CEI SI CELOR CE POARTA NUME DE SFINT, LA MULTI ANI CU SANATATE 

Leny tin pumni strinsi pt azi sa dea dumnezeu ca totul sa fie bine, mai ales ca azi e si sarbatoare, te 

si te astept cu vesti bune ![]()
![]()
![]()
Cris iubita acu spui ca dr Zadori stie si Germana oooooo de stiam mai devreme, dar si asa e bine,sper ca esti bine si ca nu te mai doare burtica, te astept la TM ![]()
![]()
![]()