infertilitate

infertilitate | Autor: marc21

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor! Am intrat de ceva vreme pe acest site in cautare de informatii. Le am gasit numai ca rezultatele nu au fost tocmai cele asteptate. Vreau sa raman insarcinata, am urmat un tratament cu Duphaston si acid folic si nu mi a ajutat cu nimic. Am cautat pe net tratamente naturiste. Asa am gasit tratamentul Liviei cu napraznic pe care l am aplicat de doua saptamani, numai ca sperantele mele au fost desarte. Cu 9 zile mai devreme au venit musafirii. Poate cineva sa ma ajute cu un sfat?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Care ar fi problema ta? De cand incerci sa ramai insarcinata? Ai fost la medic, ce ti-a zis? Ai facut ceva analize?
Referitor la tratamentul Liviei stiu ca inainte de a face bine deregleaza putin, sper sa nu vorbesc prostii. Tine cont ca eu nu l-am facut dar am citit mai multe fete pe forum care spuneau asta.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Ceva analize ai facut? Nu cred ca poti face tratamente care sa reuseasca atata timp cat nu stii unde e problema. Eu cred ca ar trebui sa faci HSG sa vezi cum stai cu trompele si sotul o spremograma pentru inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Tratamentul cu Duphaston(aici s-ar cuveni sa faci progesteronul in z 21) nu te ajuta sa ramii insarcinata ci doar in cazul unei sarcini ajuta fixarea oului. Acidul folic se recomanda sa se ia inainte de a ramine insarcinata cu citeva luni(3 luni,sa spunem)pt ca in cazul unei sarcini sa previna efectele de spina bifida,dar la fel ca si Duphastonul,nu te ajuta sa ramii insarcinata.Poti chiar sa continui a la long cu el dat fiind faptul ca organismul isi ia exact cantitatea necesara iar restul o elimina.
Referitor la tratamentul Liviei,tre sa ai rabdare,rezultatele se vad dupa cel putin 3 luni de tratament,in conditiile in care esti perfect sanatoasa(nu ai chisti,fibroame,s.a).
Parerea mea ar fi sa incepi cu o vizita la un medic bun, care sa-ti recomande tot ce trebuie facut.
Nu te ingrijora prematur,cu o supraveghere ca lumea ,se poate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

marc21 de cand incerci sa ramai insarcinata si ce analize ai facut?
Revino cu detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

marc21 parerea mea este ca inainte de a incepe un tratament sa mergi la un dr.si sa afli care este pb., de ce nu ramai.

Asteptam amanunte.
bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marc21 spune:

Am fost la control, am facut analize si ecografie. A fost depistat un chist destul de maricel care a disparut in urma tratamentului cu anticonceptionale in rest totul era ok. Am facut pauza indicata de doctor, am fost din nou la control si mi a zis ca totul e ok. Tratamentul naturist l-am facut si pentru a preveni aparitia altui chist. Sper ca tratamentul sa inlature cauza aparitiei chisturilor ca sa pot ramane insarcinata. Saptamana aceasta voi merge la control la alt medic sa vad si o alta parere.

Mergi la inceput