folicul incapatanat

folicul incapatanat | Autor: felix76

Link direct la acest mesaj

Buna fetele,

Ma monitorizeaza Tutu si de 2 saptamani creste foliculul meu dar nu vrea sa se sparga. Are acum 27 mm, i-am dat si o doza de pregnyl (5000ui) cand avea 25 mm dar tot nu vrea sa se sparga. Ce pot sa fac in afara de asteptat si program artistic?
Ciclul meu normal si regulat este de 31-32 zile iar acum sunt in ziua 29, probabil ciclul acesta va fi de 40 de zile sau mai mult?!!!?

Felix

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nasica spune:

Buna! Cu toate ca sunt mai noua pe aici imi permit sa-ti spun parearea mea. Si eu am avut un folicul destul de mare luna aceasta si dr meu mi-a dat da fac doua doze de pregnil de 5000ui ca sa fie sigur ca se sparge. Din cate stiu eu si din cate am citit, exista riscul ca foliculul care nu se sparge sa se transforme in chist.Iti doresc succes si sunt sigura ca pana la urma se va sparge! Multa bafta si cat mai multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Si daca nu e folicul si e chist???
Nu avea cum sa nu se sparga de la pregnyl.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Daca nu s-a spart nu ti-a spus sa mai faci un pregnyl de 5000?Daca nu...va trebui sa mai ai rabdare,poate ovulezi mai tarziu daca nu ai cm regulat.Bafta multa!

Ancuta vad ca esti activa.Te pup si ai grija de VOI!
P.S. Am mai citit cazuri ca nu s-a spart foliculul dupa un pregnyl de 5000 dar dupa al doila s-a spart si da,poate fi si chist cum zice Anca.Rabdare....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna !
Nu vreau sa t descurajez, dar si eu am avut un folicul de douazeci si ceva si nu mi s-a mai spart, dar s-a tranformat in chist.
Sper ca tie sa nu ti s intample asta si sa iasa BB.
Bafta!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna! Cand am inceput tratamentul dupa o pauza de cativa ani am avut dupa prima luna de tratament un folicul de 28 pe un ovar si 2 de 21 pe celalalt in z13. Am facut pregnil si eu , cred ca s-au spart foliculii caci nu am facut chisturi dar n-a fost sa fie ( adica n-am ramas insarcinata) dar cred ca la mine a fost alta cauza. Nu cred ca este chist eu cred ca o sa se sparga foliculul. Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Buna!

Din pacate foliculul nu s-a spart dar a inceput sa scada in dimensiune. Probabil se transforma in chist. Sper sa imi vina ciclul, am ceva simptome. In ianuarie mi-a spus Tutu sa il sun sa ma programeze la laparo ca sa vada cum stau tompele si restul instalatiei. Macar eu sa fiu bine daca sotul e "defect" partial.
Stiti cumva cat dureaza de la telefonul pentru programare la Tutu si pana la laparo propriu-zisa? Tare sunt nerabdatoare sa vad ce se intampla prin burta mea.

V-am pupat,

Felix

Mergi la inceput