Impartire bunuri la divort

Impartire bunuri la divort | Autor: ralucutza77

Link direct la acest mesaj

Buna, am o intrebare in caz ca exista vreun avocat prin zona, sau vreo persoana trecuta prin asa ceva. Inainte de casatorie au aveam un apartament si o garsoniera, cumparate de ai mei parinti, pe numele meu. Dupa ce m-am casatorit, am vandut ambele imobile iar cu banii de pe ele am cumparat un teren pe care ne-am facut casa. Pe actul de vanzare de la teren scrie ca cumparatorul este X (sotul meu), casatorit cu Y (adica eu), dar pe receptia facuta la casa scrie doar de sotul meu ca este proprietar. In caz ca ne-am desparti cum s-ar face impartirea bunurilor (la casa ma refer de fapt). Casatoriti suntem din 2003. Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Initial creeata de ralucutza77

Buna, am o intrebare in caz ca exista vreun avocat prin zona, sau vreo persoana trecuta prin asa ceva. Inainte de casatorie au aveam un apartament si o garsoniera, cumparate de ai mei parinti, pe numele meu. Dupa ce m-am casatorit, am vandut ambele imobile iar cu banii de pe ele am cumparat un teren pe care ne-am facut casa. Pe actul de vanzare de la teren scrie ca cumparatorul este X (sotul meu), casatorit cu Y (adica eu), dar pe receptia facuta la casa scrie doar de sotul meu ca este proprietar. In caz ca ne-am desparti cum s-ar face impartirea bunurilor (la casa ma refer de fapt). Casatoriti suntem din 2003. Multumesc!

Jumi-juma la casa.
Ai putea sa iei chiar ceva mai mult, daca demonstrezi cu inscrisuri ca banii de teren vin din proprietati dobandite inaintea casatoriei (ar trebui facuta evaluare separata).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

quote:
Originally posted by Lona

quote:

Jumi-juma la casa.
Ai putea sa iei chiar ceva mai mult, daca demonstrezi cu inscrisuri ca banii de teren vin din proprietati dobandite inaintea casatoriei (ar trebui facuta evaluare separata).Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian)

Nu doar banii pentru teren au fost din proprietatile mele ci si banii din care am facut casa. Cam 80% din total au fost din partea mea, restul din salarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by ralucutza77

quote:
Originally posted by Lona

quote:

Jumi-juma la casa.
Ai putea sa iei chiar ceva mai mult, daca demonstrezi cu inscrisuri ca banii de teren vin din proprietati dobandite inaintea casatoriei (ar trebui facuta evaluare separata).

Nu doar banii pentru teren au fost din proprietatile mele ci si banii din care am facut casa. Cam 80% din total au fost din partea mea, restul din salarii.

Daca vei putea dovedi cu inscrisuri, n-ai de ce-ti face griji.
(Sper ca e doar un gand, nu ti se si intampla!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

[quote
Daca vei putea dovedi cu inscrisuri, n-ai de ce-ti face griji.
(Sper ca e doar un gand, nu ti se si intampla!!)Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian)
[/quote]Nu, nu e cazul, dar vroiam sa stiu cam cum sta treaba. Uneori scartaie destul de tare relatia si e bine sa stii la ce sa te astepti. Multumesc mult pentru raspuns!

Mergi la inceput