conventie civila

conventie civila | Autor: ili

Link direct la acest mesaj

Baiatul meu a incheiat la notar conventie .
Conventia se poate suspenda numai daca amandoi sunt de acord.
Baiatul meu doreste sa il-ajut,fara nici-o recompensa,poate el singur sa ma imputerniceasca ,sau trebuie sa fie de acord si partenerul.?
Este vorba sa ma trimite la diferite institutii :finante ,apa-canal,salubritate ect.
ili

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Initial creeata de ili

Baiatul meu a incheiat la notar conventie .
Conventia se poate suspenda numai daca amandoi sunt de acord.
Baiatul meu doreste sa il-ajut,fara nici-o recompensa,poate el singur sa ma imputerniceasca ,sau trebuie sa fie de acord si partenerul.?
Este vorba sa ma trimite la diferite institutii :finante ,apa-canal,salubritate ect.
ili

Conventie pentru ce?
Si ce sa faci la institutii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ili spune:

Deci,fiul meu conduce o constructie ,santier privat cu mai multe case, si sunt multe de umblat ,iar partenerul incepe sa se razgandeasca ref.la cele cuprinse in conventia intre ei doi,ref.la cota cum impart profitul.Fiul meu m-a rugat sa il ajut ,dar nu stiu daca partenerul poate sa-mi interzica .Sigur eu nu semnez in locul lor ,numai ma duc depun ex.acte pt.autorizare de racordare Renel ect.
ili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by ili

Deci,fiul meu conduce o constructie ,santier privat cu mai multe case, si sunt multe de umblat ,iar partenerul incepe sa se razgandeasca ref.la cele cuprinse in conventia intre ei doi,ref.la cota cum impart profitul.Fiul meu m-a rugat sa il ajut ,dar nu stiu daca partenerul poate sa-mi interzica .Sigur eu nu semnez in locul lor ,numai ma duc depun ex.acte pt.autorizare de racordare Renel ect.
ili

Nu stiu de ce s-ar opune sa stai la niste cozi...

Mergi la inceput