Aspirante optimiste >20 (232)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Reteta de tort de portocale(nu ma lasa sa trimit la prea multa lume pe PM si m-am enervat)
Ingrediente:
6 galbenusuri
300gr zahar pudra
6 lingurite de gelatina
1/4l lapte
600gr frisca
2 vanilii
portocale sau kiwi sau banane pt ornat, dupa preferinte
300 gr piscoturi(sau din cele 6 albuse se poate face un blat)

1. Intr-un castron punem laptele rece cu gelatina si lasam sa se dizolve
2. In alt castron punem galbenusele cu 300gr de zahar pudra si se bate foarte bine
3. Intr-un ceaunel rasturnam cele 2 compozitii si le punem pe foc; lasam sa fiarba pana se ingroasa, mestecand mereu.
Curatam fructelem, le taiem rondele si tapetam cu ele o cratita de 4kg(se pun si pe fundul cratitei si pe lateral)
Compozitia de crema se amesteca cu frisca si se da la mixer.
Rasturnam in cratita 1/2 din compozitie, apoi punem piscoturile sau blatu, apoi turnam si restul compozitiei.
Se da la rece.
A doua zi se rastoarna pe platou.

Sa savurati cu placere!!!

Oana
te asteptam

noi2+tortul
http://tt.lilypie.com/5f4op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by noname

Pai, problema mea este ca merg la un medic (nu din giurgiu, ca dak stai la mana medicilor din gr exista posibilitatea sa mori), care acum momentan este plecat din tara si a lasat in locul lui o alta doctorita la care nu prea as vrea sa mg.
Totusi , desii il cosider un medic bunicel, este la giulesti d cateva ori m-a facut sa imi pun cateva semne d intrebare in legatura cu el.
Adik voi c ati face dak mg la acelasi medic d 3 ani, mi-am facut HSG (cred ca asa s numeste) , mi-am facut decorticare, ca mi-a zis ca fiind f multe chisturi nu mai mi s formeaza foliculi, mi s-a spus ca dupa op in max. 6 luni voi ramane insarcinata si nu s-a intamplat, mi-a zis ca o sa mi s regleze ciclu ( ca la mine venea doar cu pastiule) si acum vine la fel.
Voi in locul meu ce ati face?
Ati merge sa cereti parerea si altui medic?

Intotdeauna sant de parere ca trebuie sa ceri si o a doua parere!!! Chiar daca o sa patesti ca mine , sa fii mai dezamagita decat la primul merita sa ceri si o a doua parere.Si inca ceva...fii si tu mai realista...ca nu are cum sa-ti spuna un medic in 3 luni ramai sau in 7 luni ramai..sau in 9 luni ramai.Cel mult poate sa-ti spuna e posibilsa ramai.Doar nu ai luat-o de buna si sa crezi acum ca daca ti-a spus ca ramai peste 6 luni , fix peste 6 luni te-ai asteptat sa ramai!!C'mon!!!
Nu e magician!!
Crisa
Categoric mergi si in alta parte si mergi intr-un oras mare lasa orasele mici ca stim noi ce medici profeseaza acolo!!

In asteptarea lui bebe mic!!

Mergi la inceput

Marinik!!!!!!!!!!!!!!
Vrei?
Please!!!
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Feteleeeeeeeeee...testul meu de ovulatie e pozitiv 75%...si eu sunt singura......

Oana
te asteptam

noi2+tortul
http://tt.lilypie.com/5f4op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Da, CrisaS stiu ca ai dreptate, dar el mi-a zis ca in max. 6 luni ar trebui sa raman ca p urma s-ar putea sa inceapa iar sa s formeze nenorocitii aia d chisti si va trebui sa fac iar operatie.
Am o prietena care a fost pacienta medicului Puia si care s-a operat pt decorticare d 3 ori si nu prea as vrea sa ajung sa ma mai operez inca odata.
Stiu ca am probleme, sunt constienta, dar d c nu imi zice macar sa incercam o inseminare sau alt tratament, ca ultima data am luat metformin d la care ma simteam f rau , ca se da acest medicament si la diabetici , si mie imi scadea glicemia f mult.
Pe mine asta ma deranjeaza la el, ca nu imi propune sa fac ceva : doar pastile.
O inseminare poate m-ar ajuta, sau cine stie?

VREAU BEBE!!!

Mergi la inceput

Nasa mea a fost pacienta dr Puia si a fost f multumita de el.Am auzit numai de bine despre el.Insa de cand merg eu la dr Elena Voiculescu , merge si ea a fost foarte incintata.Asa ca daca vrei un sfat si un medic bun ti-o recomand.Este la clinica Elite.Da un search pe google si gasesti adresa.
Numai bine,
Crisa

Mergi la inceput

Cine deschide capitol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

ce fac fetele?

Maria
2+
Oare e cu ochisori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Buna fetelor , la mine nu s-au prezentat uratii , dar cred ca sunt pe aproape . Ma dor sanii de mor , abia pot sa ii ating .

Am o problema , si va rog cateva sfaturi .De o saptamana e ceva ciudat la sani . Mamelonul ---este foarte uscat si parca se cojeste , nu stiu cum sa explic .. Ce poate fi ? Am dat aseara cu crema , dar azi e la fel.
Multumesc .Pupici multi !!!

Mergi la inceput

Capitol http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112766]NOU[/url]

Mergi la inceput