Ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste sfaturi despre ginecologii din Craiova???Vreau sa fac un copil, dar mai intai trebuie sa fac un control.Am nevoie de un doctor bun si nu stiu la cine sa ma duc.Va multumesc!
nu locuiesc in craiova dar fina , verisoara sotului da...ele au fost la DR.PATRU am auzit ca au fost super multumite...parca
stiu ca ar avea cabinet prin ROVINE la institut
Off..mai Afrem..Doctor bun..Nu stiu ce sa zic.E interpretabila treaba asta cu doctor bun..
Acum..eu una ti-as recomanda vreo 2-3,dar mai intereseaza-te si tu:Stefania Tudorache,Tanase Florentina,Smarandita Cotarcea..dar-repet-e interpretabil!Uite-de ex. eu n-as recomanda-o pe Patru..
Sanatate multa si Doamne-ajuta sa vina cat mai repede bebele mult dorit!
!!
in 25+ cu
!!
Afrem Pt infertilitate mai este apreciat Vaduva Cristian, are caminetul langa Banca Tiriac (sub fostul Helios). Face si IA dc este nevoie.
In eco si supravegherea sarcinii am auzit ca e buna Tudorache (Pol Pan Med de langa Jiul)
Zozela
. Ce a mai crescut burtica
. Repede mai trece timpul asta. Wau, si vad ca are putzulica
Felicitari inca odata si sarcina usoara.
Miki
La anul pui de-un pui ![]()
Sarutmana Miki!
Suflu cu putere spre tine!
Nu uita!!Minuni se intampla!
Colind curat,brad colorat,Mos bogat,Craciun Luminat,gand implinit,An Nou Fericit!
in 26+ cu
!!
Buna!
Si eu as recomanda-o pe Cotarcea Smarandita (e si doctora mea)insa am aflat ca ar fi gravida. Daca vrei doar pentru control e ok ca mai are vreo 6 luni pana naste insa daca vrei si ptr sarcina cred ca trebuie sa cauti pe altcineva.
Am inteles ca si d-nele doctor Novac si Pargaru de la Sp 2 ar fi bune.
bb strumf