Aspirante optimiste >20 (231)
Raspunsuri - Pagina 2
anaxena spune:
buna dimineata fetili!eu n-am ce sa va zic doar ca ma lupt cu nasl meu infundat si va citesc in fiecare zi,in caz ca ati crede ca v-am parasit
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
12+ sper la o
!!!AMR 28sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
Evy28 spune:
am scris de zor la capitolul anterior
iata:
Prima spermograma - 3 milioane . A doua 500.000 - grav . A treia 2 mil . A patra - acum 2 luni - 7 mil .
Naiba sa ii ia .Nu stiu ce imi vine sa fac . Corect nu au venit uratii , dar cu siguranta vor veni . Alfel iesea pozitiv idiotul de test .
Nici in testele de ovulatie nu mai am incredere . V-am spus trecuta "cica" am ovulat de 2 ori . Vezi sa nu .Ieri am facut 2 teste - unul in timpul zilei si unul la 10 seara - de ovulatie .Si au iesit doua linii groase roz . Chiar imi facusem sperante
Al meu a asteptat de dimineata sa ma trezesc sa ma duc sa fac testul de sarcina . Si i-am spus ca e negativ .Nici acum nu s-a ridicat din pat ... zice ca nu ii e foame , vrea sa doarma ... Cred ca e terminat , mai rau ca mine .
M-am saturat de atatea teste negative , si urati !!!
Asta e .Mergem mai departe .
Astept uratii
Multumesc din suflet de incurajari .Ma duc sa imi fac o cafea tare . Apoi ma duc la cumparaturi - sa imi iau o masina de spalat - ca mi s-a stricat cea "veche"(3 ani)
Mai vorbim .Duminica placuta

maryb spune:
evy, am vazut ca esti abia Z24 din 31 ? daca e corect tickerul nu ai cum sa ai test pozitiv acum. Mie abia mi s-a pozitivat cu o zi inainte de ziua in care trebuia sa-mi vina. Asa ca mai sunt sanse, nu dispera. 
claudela, asa este mi s-a indeplinit marea dorinta, Dumnezeu m-a ajutat si Ii multumesc tot timpul pentru minunea pe care a facut-o pentru mine.
oanaiacovita, chiar asa e cu actimelul ala ? chiar e bun impotriva racelii ?
maryb
5+ cu
mic
comoara mea
oanaiacovita spune:
Maryb, se pare ca e bun pt. imunitate...acum ei asa zic in reclama.
La mine functioneaza sa stii...si e foarte bun...mie imi place.>.
Nu ai ce pierde daca incerci...pup]
Oana
te asteptam
noi2
maryb spune:
dragelor, eu va las acum, ma duc sa-mi pun un utrogestan si apoi sa mai stau putin in pat. Acusica trebuie sa plecam la socrii...ce fericita va fi soacra mea....de cand asteapta o asa veste....cred ca o sa-i treaca instant raceala....
Va pup din nou dulce pe toate si va doresc o duminica placuta !!!
maryb
5+ cu
mic
comoara mea
monica_dicut spune:
Neatza si de la mine.
O duminica buna va doresc la toate.

http://monicabombonica.hi5.com
http://tt.lilypie.com/5Z8Wp2.png
Bebe la anu si la multi ani
asa optimista sunt.
It's better to be judged by 12 then carried by 6