Alocatie copil peste 7 ani

Alocatie copil peste 7 ani | Autor: kenya

Link direct la acest mesaj

Daca s-ar putea sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu alocatia pentru copii peste 7 ani. Deci...fetita mea a implinit 7 ani in decembrie 2006. Alocatia o ridicam pana atunci de la Bancpost. Din februarie 2007 nu am mai primit insa nici un ban prin banca, dar nici CEC-uri nu am primit la scoala, si nimeni nu este in stare sa ma lamureasca unde sunt banii copilului.
Anul acesta am primit CEC-uri, dar pe care nu le-am folosit inca. De unde se incaseaza aceste CEC-uri? Se platesc retroactiv (am cecuri incepand cu septembrie 2007, neridicate).
Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pana la 31.12.2007 se completeaza si te duci la Bancpost sau la Oficiile Postale la alegere. Banii se incaseaza pe baza acelor file CEC si a cartii de identitate(buletin). Dupa 31.12.2007 doar de la Oficiile Postale. Primesti retroactiv adica toate filele CEC o singura data le dai si primesti banii in schimbul lor. Banii sunt in sistem si apar ca si neridicati(nesolicitati). Du-te mai bine la Bancpost de obicei acolo te si ajuta sa completezi CEC-urile dar si la Oficiul Postal.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by marius

Pana la 31.12.2007 se completeaza si te duci la Bancpost sau la Oficiile Postale la alegere. Banii se incaseaza pe baza acelor file CEC si a cartii de identitate(buletin). Dupa 31.12.2007 doar de la Oficiile Postale. Primesti retroactiv adica toate filele CEC o singura data le dai si primesti banii in schimbul lor. Banii sunt in sistem si apar ca si neridicati(nesolicitati). Du-te mai bine la Bancpost de obicei acolo te si ajuta sa completezi CEC-urile dar si la Oficiul Postal.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Cred ca ai zambit tu frumos la functionara.
Mie nu mi-a mers. M-am razvratit eu la Bnac Post(pierdusem o juma de ora la coada) si mi-a adus hartoaga de la "imparatie" cu rezilierea contractului si suspendarea platilor pe CEC-urile emise dupa 1 septembrie.
Asa ca, la Postaaa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kenya spune:

Buun...sa zicem ca ma duc maine la Oficul Postal si sa zicem ca incasez CEC-urile pe care le am, din septembrie incoace.
Dar banii din februarie pana in septembrie cum ii recuperez? Cei de la Bancpost unde aveam deschis contul dau din umeri si imi zic sa ma interesez la autoritatea...nici ei nu stiu unde...
Imi aduc aminte ca pentru virarea alocatiei la Bancpost am facut acum 6-7 ani o cerere undeva pe strada Venerei, aproape de Calea Mosilor.
Sa ma duc tot acolo? Mai functioneaza ceva la acea adresa?
Multumesc inca odata mult pentru ajutor.
Maine va zic si ce am facut la Posta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kenya spune:

Gata, am rezolvat cu Cec-urile la Posta, ridicat din septembrie pana in noiembrie inclusiv.
Pentru restanta am aflat urmatoarele: Sediul Compartimentului de Asistenta Sociala al DMPS-Bucuresti s-a mutat din str.Parintele Galeriu nr.6, sector 2, in str.Hambarului nr.6, sector 2.
tel/fax 021/250.90.20; 021/250.90.21; 021/250.90.22.
Am sunat si au programa luni,miercuri si vineri de la 9 la 15. Trebuie mers cu copie certificat copil si copie CI.
Multumesc oricum de raspuns si sper sa fie utile aceste date si altora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Kenya, e o greseala: luni-niercuri si joi. Tocmai am sunat sa aflu daca e adevarat ca lucreaza si vinerea, zi in care poate soacra-mea sa stea cu Alex. M-am bucurat degeaba, nu se lucreaza vinerea.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput