cafea cu aroma de femei #55

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by MsLara

Multumim de cafea Stefi, ti-ai facut bagajul...ca maine vine Stefi mica!

Lali

deci tu esti vrajitoarea cea rea.....cred ca castigi premiul........

...pata maro pe chilotei ce inseamna....?vine..?tb sa stau calma..cine poate..? ca eu sper sa nu intru in panica....

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna dimineata. Vreau o cafea tare, cinei darnic?
Azinoapte ficamea mi-a facut concert si sunt terminata mi-a plans cred ca vreo jumatate de ora da guitat nu gluma de cred ca am trezit toti vecinii cu plansu ei.
Nu am vazut bine aseara ca doamna W. face clatite ca luam avionul si tot ajungeam la ea
Pupici

http://community.webshots.com/user/ramyteo
mona&teo

Mergi la inceput

Apropo Aida ce face pisicutza ta e mai bine?
O

mona&teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

quote:
Originally posted by slimatei

quote:
Originally posted by MsLara

Multumim de cafea Stefi, ti-ai facut bagajul...ca maine vine Stefi mica!

Lali

deci tu esti vrajitoarea cea rea.....cred ca castigi premiul........

...pata maro pe chilotei ce inseamna....?vine..?tb sa stau calma..cine poate..? ca eu sper sa nu intru in panica....

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Stefi eu pot doar ti urez nastere usoara ca inca nu am trecut prin asta. Stai sa se trezeasca mamicile sa-ti zica ele. Oricum, am castigat un "botez" si o finutza

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

STEFANIA... INCEPEM GALERIA?

Iulico te-ai mutat linga mine? Doar ca tu ai termuinat de renovat... noi abia in ianuarie reusim sa ne mutam acolo.

D-na W mi-a placut replica cu spitalul... din pacate... hai fetelor ce faceti? Sa va auzim de bine, nu de boli, raceli si tratamente.

O burtica va pupa pe toate.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Stefi -Doamne ajuta ...
nastere usoara sa sti ca am emotii eu

mona&teo

Mergi la inceput

Povestesti tot... astept vesti.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Azi-noapte am ajuns cu Vivi la urgente. A avut frisoane mari. Acolo a facut imediat si febra mare, peste 39, dupa un algocalmin injectabil. I-au recoltat analize, i-au pus perfuzie de rehidratare (se pare ca si asta era o cauza majora)...
Deocamdata i-au gasit la raze o sinuzita. Sa vedem ce mai iese din analize.
Nu ma mai intrebati nimic, n-am inchis un ochi. Am lasat-o pe mama la schimb acolo, ma duc sa-mi mai rezolv din problemele de servici si ma intorc la spital.

Stefi, nastere usoara!

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Stefi - Nastere usoara si bb sanatos. Te asteptam cu vesti. Pupici multi si incepem galeria.

Adina - Multa sanatate lui Vivi. Doamne, dar nasoala viroza a mai facut mititica. Pupici.

Sanatate multa la toti bolnaviorii - Sebastian, Teo, Vivi. Sa va faceti bine repede.

Mergi la inceput

Adina tinem pumnii sa se faca repede soricioaica ta bine. Off... ce raceala urita. Pupam fetele.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput