cafea cu aroma de femei #55
Raspunsuri - Pagina 20
slimatei spune:
adina...distractie placuta
vivi
mai avem putin...putin...
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
aidaciolac spune:
Pai bine ca plecati din spital
si distractie placuta la serbare
Poate mai pui si tu ceva poze
la amandoua
Stefi tot acasa esti? ![]()
Lulu mamanu vine cu sarmalele , iar aici e cu bunicamea si ele or sa gateasca ... unde sa ma mai bag si io? ![]()
Abia astept
La noi a nins si avem zapada
... curioasa daca e polei ca am mult de umblat azi
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
slimatei spune:
quote:
Originally posted by maru
....
ma bucur sa aud ca puiutii sunt pe cale sa se insanatoseasca, sper sa fie toti bine,ca sa vina Mosul la ei...
Stefania, acu daca n-a comis-o pe 6, ai si tu rabdare, ce te grabesti
acu cateva zile au dat astia episodul din Friends in care Rachel/Anniston nu mai nastea, si pusesera fetele pariu pe ziua nasterii. Iar dr la control le-a recomandat ei si lui Ross: plimbari lungi, mancare picanta, f picanta, si "filme". Va mai aduceti aminte episodul?
Doamne'ajuta!
POZE
nustiu de asta' .... inteleg plimbari lungiiiii.."filme"...da' picant cu ce intra..?
marule iti doresc multa rabdare..si sa speram ca intr-un fel sau altul lucrurile se vor schimba...in bine pt. tine
cat despre zapada...as vrea sa fiu in locul tau...dar fara burtica...ei da' parca cat mai este pana la craciun...
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
aidaciolac spune:
Noi se pare ca avem parte si de polei
... bey ce ma enerveaza 
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
slimatei spune:
mey.... am lasat ibricile pe foc... la
CAFEA cu aroma de femei* 56
vb acolo..?
slimatei spune:
sac! lali ca ti-am luat-o inainte de data asta...![]()
poftim aici....