cafea cu aroma de femei #55
Raspunsuri - Pagina 13
principe spune:
lali,
ma interesez cum se numesc formatiile..eu am melodii preferate ,dar nu prea stiu cum se numesc formatiile.
sebastian ,mananca solide,acum spre ex mananca biscuiti cu cocos care i-am facut impreuna,dar ce vreau eu sa-i dau ,nu,nu mananca.![]()
manaca doar ce vrea borjocul lui..mama masii de pezevenghi.
w,ce faci,cum mai te simti?
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
wonderful spune:
Heeeeeiiiiii!Voi va culcati la 6,30?Ca atunci ati vorbit ultima oara!Sau va doare capu' de la calculele matematice?
O fi venit Adina?Vivi o fi mai bine?Sa speram ca da.Somnoroaselor!
slimatei spune:
da de unde atata somn...abia am ajuns si noi de la dr...si de pe drumuri.... nimic deosebit..colul lung,lung..chiar prea lung..cu toate ca eu numai azi am mers pe jos vreo 5 km....dar nimic.. a zis ca tb stimulat...cred ca stiu la ce se referea..nu-i ca-mi displace..
si daca totusi nu se intampla nimic pana sambata...tb sa ma internez...asa ca mai am de asteptat...
va urez somnic usor ! in caz ca nu mai e nimeni....
mai avem putin...putin...
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
wonderful spune:
Ei,si ce-astepti?Pune-l la treaba daca vrea copchii.Oricum are numai partea placuta a lucrurilor.Daca s-ar naste cum se fac,n-am incapea in blocuri.![]()
slimatei spune:
![]()
![]()
interesanta teorie....
pai sa vedem ca abia am ajuns sa mancam..si cu burtile pline...noi o sa incercam...
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
slimatei spune:
nu.... ca e departe tare....pan' la ea...si in plus are mana la oki...![]()
wonderful spune:
quote:
Originally posted by slimatei
nu.... ca e departe tare....pan' la ea...si in plus are mana la oki...
mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Atunci dati-i bici!Acuma cat mai puteti!Profitati de linistea pe care vi-o mai da 1,2 zile.
slimatei spune:
ei si daca o stimulez prea tare..si vine repejor.. eu asa eu asa..nici cu aia..si cu ea...
..of cine ma mai intelege...
slimatei spune:
noi mergem la un "film"....![]()
somnic usor