ce sa fac?????????

ce sa fac????????? | Autor: criu

Link direct la acest mesaj

pur si simplu am momente in care nu il mai suport . suntem noi in meseria de parinti bb are 3 luni nu ne mai suportam ne certam din orice . eu acasa cu bb el are un program ft lejer e mai mult acasa bineinteles si socrii toata lumea pe capul meu. sa fie din cauza schimbarilor facute de cand a aparut bb? sora mea ma linisteste spunandu-mi ca asa se intampla la majoritatea cuplurilor pana se obisnuiesc cu rolul de parinte. daca a-ti patit la fel spuneti-mi si mie cum ar trebui sa rezolv problema

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Sa inteleg ca nu ati prea facut dragoste in ultimul timp?. Sper sa nu te superi, mai glumim si noi...mi-am adus aminte ca acum vreo luna si ceva ai postat un mesaj in care ne spuneai ca ai anumite pb...acolo insa pomeneai de un sotz de nota 10, acum ti-ai dat seama ca ai fost prea indulgenta cand i-ai acordat nota maxima?

Off topic - uneori am senzatia ca multi useri ne pun memoria la incercare, de exemplu zilele trecute am raspuns la un subiect legat de dependenta sotilor unul fata de celalalt si-mi imaginam (urmamd doar liniile mesajului postat) o relatie gen Romeo si Julieta (eram chiar uimita de faptul ca unii oameni au un fond afectiv atat de bogat incat sunt capabili de sentimente extraordinare, durabile, intense), ca apoi sa aflu dintr-un raspuns ca initiatoarea topic-ului deschisese cu ceva timp in urma un alt subiect in care spunea ca fusese batuta de sot, cel de care e dependenta. Pai se schimba datele problemei...se tinde spre un caz patologic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by Oliv75

Sa inteleg ca nu ati prea facut dragoste in ultimul timp?. Sper sa nu te superi, mai glumim si noi...mi-am adus aminte ca acum vreo luna si ceva ai postat un mesaj in care ne spuneai ca ai anumite pb...acolo insa pomeneai de un sotz de nota 10, acum ti-ai dat seama ca ai fost prea indulgenta cand i-ai acordat nota maxima?

Off topic - uneori am senzatia ca multi useri ne pun memoria la incercare, de exemplu zilele trecute am raspuns la un subiect legat de dependenta sotilor unul fata de celalalt si-mi imaginam (urmamd doar liniile mesajului postat) o relatie gen Romeo si Julieta (eram chiar uimita de faptul ca unii oameni au un fond afectiv atat de bogat incat sunt capabili de sentimente extraordinare, durabile, intense), ca apoi sa aflu dintr-un raspuns ca initiatoarea topic-ului deschisese cu ceva timp in urma un alt subiect in care spunea ca fusese batuta de sot, cel de care e dependenta. Pai se schimba datele problemei...se tinde spre un caz patologic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Io nu inteleg altceva: cum posteaza cineva un subiect, mergeti in cautarea altor subiecte deschise de acea persoana? Ce e asta Gestapo, sau ce? Nu e prima oara cand citesc asa ceva; "aaaa, acum esti fericita, dar luna trecuta te-a batut" sau exemplul de aici: "luna trecuta era de nota 10, acum te-ai saturat de el"?
Alooo, fata e inca lauza, are voie sa-si schimbe sentimentele! Asta in primul rand, in al doile rand, toata lumea are dreptul sa o faca! Chiar eu am scris acum la un post, de cate ori ne zicem eu cu sotul " te iubesc"; dar asta nu inseamna ca nu imi vine cateodata sa!
Intr-o casnicie sunt multe probleme, care da, se pot schimba de la o luna la alta! Ea nu a scris ca nu mai e bun sotul ci ca nu-l mai suporta ea, ceea ce in conditiile mentionate e de inteles!
Asa ca lasati-o mai moale cu facutul pe detectivii! Chiar daca aveti memorie buna! Fiecare posteaza ce vrea aici!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tlaura

Io nu inteleg altceva: cum posteaza cineva un subiect, mergeti in cautarea altor subiecte deschise de acea persoana? Ce e asta Gestapo, sau ce? Nu e prima oara cand citesc asa ceva; "aaaa, acum esti fericita, dar luna trecuta te-a batut" sau exemplul de aici: "luna trecuta era de nota 10, acum te-ai saturat de el"?
Alooo, fata e inca lauza, are voie sa-si schimbe sentimentele! Asta in primul rand, in al doile rand, toata lumea are dreptul sa o faca! Chiar eu am scris acum la un post, de cate ori ne zicem eu cu sotul " te iubesc"; dar asta nu inseamna ca nu imi vine cateodata sa!
Intr-o casnicie sunt multe probleme, care da, se pot schimba de la o luna la alta! Ea nu a scris ca nu mai e bun sotul ci ca nu-l mai suporta ea, ceea ce in conditiile mentionate e de inteles!
Asa ca lasati-o mai moale cu facutul pe detectivii! Chiar daca aveti memorie buna! Fiecare posteaza ce vrea aici!

Laura, mama lui Andrei

Poze

Intr-adevar azi imi vine sa-l omor, maine ce l-as mai pupa ca-i al meu, poimaine daca ploua si mai citesc si Bacovia imi dau seama ce trista e viata mea...exista bloguri pentru exprimarea in mod public a tuturor sentimentelor si starilor pe care le traiesc zi de zi.
Referindu-ma strict la subiectul acesta, intrucat fara sa vreau mi-am adus aminte de problema pe care criu ne-a semnalat-o anterior, cum puteam sa fac abstractie de amintirile mele si sa raspund in mod mecanic la topic? Nu se vrea oare un raspuns personalizat? Ca doar aceleasi probleme exista in lumea asta, numai subiectii difera, de-aia ne tot aflam noi in treaba si dam sfaturi concrete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

quote:
Initial creeata de criu

pur si simplu am momente in care nu il mai suport . suntem noi in meseria de parinti bb are 3 luni nu ne mai suportam ne certam din orice . eu acasa cu bb el are un program ft lejer e mai mult acasa bineinteles si socrii toata lumea pe capul meu. sa fie din cauza schimbarilor facute de cand a aparut bb? sora mea ma linisteste spunandu-mi ca asa se intampla la majoritatea cuplurilor pana se obisnuiesc cu rolul de parinte. daca a-ti patit la fel spuneti-mi si mie cum ar trebui sa rezolv problema

Poate asta e problema voastra. Cred ca aveti nevoie de putina intimitate, voi doi si bebe. Poti avea parinti si socri (sau alte rude) de nota 10, insa cand toata lumea vine cu pareri si sfaturi (bine intentionate, de altfel), ajungi la capatul radarii si iti casuna pe cine iti e mai la indemana - sotul tau. Nu cred ca bebe are vreo vina, ca nu v-ati fi acomodat voi cu el, cred ca nici nu ati avut cum sa va acomodati din moment ce este, asa cum spui, toata lumea pe capul tau.
Nu stiu sa iti spun cum ar trebui sa rezolvi problema, poate ar trebui sa discuti cu ceilalti (ma refer la celelalte rude) si sa le impui o anumita distanta, ca sa va puteti si voi linisti.
A, si sa stii ca si mie mi se intampla sa imi casune pe sot (din senin de cele mai multe ori) atunci cand era fetita foarte mica si aveam o gramada de nopti nedormite la activ, chiar daca el ma ajuta foarte mult. Din fericire el m-a inteles si nu s-a suparat niciodata pentru iesirile mele (pentru care imi si ceream scuze, de altfel, cand imi trecea "criza").
Iti urez numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

quote:
Initial creeata de criu

Tu acum treci prin multe schimbari si pari a fi neinteleasa de cei din jur.Asa e se intampla in majoritatea cuplurilor.Parintii devin stresati,de ce plange bebe,ce are.s.a.m.d.Toata atentia se indreapta catre cel mic.
Cred ca ar trebui sa vorbesti deschis cu sotul tau,si cu cei din jurul tau,sa le spui ce nu iti convine,ce te supara.

In cazul nostru noi nu ne-am certat absolut deloc,probabil a fost si euforia venirii lui bebe pe lume.Am fost foarte incantati,iar sotul mi-a fost alaturi atat cat a putut,nu l-am fortat sa ma ajute,sa stea cu bebe,pur si simplu vedea ca eu sunt terminata de oboseala si sarea singur in ajutor.

Off topic.Oliv cred ca mai bine ai da ignore mesajului.Fiecare persoana se poate schimba dintr-un moment intr-altul.Fiecare dintre noi are stari sentimentale diferite,schimbandu-se in orice moment,si ca atare multi dintre noi reactioneaza la ele.
Eu personal nu vad nimic gresit in faptul ca o persoana deschide azi un subiect de lauda ca mai apoi sa-si schimbe parerea radical.

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rhoneea

Off topic.Oliv cred ca mai bine ai da ignore mesajului.Fiecare persoana se poate schimba dintr-un moment intr-altul.Fiecare dintre noi are stari sentimentale diferite,schimbandu-se in orice moment,si ca atare multi dintre noi reactioneaza la ele.
Eu personal nu vad nimic gresit in faptul ca o persoana deschide azi un subiect de lauda ca mai apoi sa-si schimbe parerea radical.

Cum regulamentul permite, fiecare poate posta 10 mesaje in 10 zile consecutive, mesaje contradictorii ori ba...eu am subliniat faptul ca initiatorii subiectelor ar trebui sa fie constienti ca nu se poate raspunde la al 10-lea mesaj fara sa tii cont de mesajele 1-9; deci nu pot sa fac abstractie de ce am citit pana acum, de aceea am spus ca unii ne testeaza memoria. Era o constatare care justifica faptul ca mi-am permis sa glumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criu spune:

draga mea nu am spus ca s-a schimbat sotul ci ca am EU momente in care nu-l mai suport. nu am atat de mult timp la dispozitie sa stau sa inventez povesti sau sa creez subiecte doar ca sa ma aflu si eu zi de zi printre voi. pur si simplu am vrut un sfat prietenesc nu sa vad daca va aduceti aminte de mine. si cum a zis cineva probleme apar nu sunt tot timpul aceleasi. imi cer scuze daca v-am deranjat cu problema mea si probabil o sa fie ultimul mesaj trimis . nu e prima data cand vad asa ceva nu la mine dar la alte persoane. eu daca nu pot sa dau un sfat nu raspund doar ca sa jignesc sau sa-mi creasca nr de mesaje. va multumesc pentru vorbele bune si ptr sfaturile acordate acum sau cu alta ocazie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by criu

draga mea nu am spus ca s-a schimbat sotul ci ca am EU momente in care nu-l mai suport. nu am atat de mult timp la dispozitie sa stau sa inventez povesti sau sa creez subiecte doar ca sa ma aflu si eu zi de zi printre voi. pur si simplu am vrut un sfat prietenesc nu sa vad daca va aduceti aminte de mine. si cum a zis cineva probleme apar nu sunt tot timpul aceleasi. imi cer scuze daca v-am deranjat cu problema mea si probabil o sa fie ultimul mesaj trimis . nu e prima data cand vad asa ceva nu la mine dar la alte persoane. eu daca nu pot sa dau un sfat nu raspund doar ca sa jignesc sau sa-mi creasca nr de mesaje. va multumesc pentru vorbele bune si ptr sfaturile acordate acum sau cu alta ocazie

criu, nu te-a jignit nimeni, cand am spus "sa inteleg ca nu ati prea facut dragoste in ultimul timp?" mai in gluma, mai in serios, ti-am sugerat cauza starii tale de neliniste. Era justificata intrebarea mea intrucat am corelat datele din mesajul anterior (in care te plangeai de lipsa spatiu pentru prestare sex) cu cele din actualul si am presupus ca asta ar fi cauza problemei. Nu-s genul de om care obtine satisfactie din supararea celuilalt (indiferent daca am sau nu dreptate) deci poti posta in continuare mesaje iar eu iti promit ca nu mai raspund la niciunul din subiectele tale. In rest, sarbatori fericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Hai nu mai fi asa suparata,treci printr-o perioada delicata ca orice proaspata mamica si e normal ai stari sufletesti contradictorii si in plus esti si foarte obosita,cred ca ar trebui sa discuti cu el despre ce te nemultumeste,la el si la ceilalti si sa incercati impreuna sa-ti asiguri linistea si suportul de care ai atata nevoie.De la mine multi si .

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput