capricoarne (5)
Raspunsuri - Pagina 18
silvi8 spune:
lilina, tare nazdravan vlad daca a reusit sa-si rupa munuta...va urez sa treceti repede si cu bine peste aceasta perioada
silvi
nunta mea
luna de miere
bruno
poze diverse
carmenpit77 spune:
Buna capritelor
dec cand nu am mai intrat vad ca s-au "strecurat" si ceva persoane noi. Bine ati venit!
Stefania cu tine am si eu ceva in comun si anume sotul varsator si fetita berbecut.
Eu am o relatie f buna cu sotul meu, adica ne mai inpungem dar niciodata nu avem suparari mari sau de lunga durata
lilina spune:
da, vine 8 martie
eu ma intalnesc cu prietenele mele, ca in fiecare an. mergem la un restaurant si ne simtim bine
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
slimatei spune:
wow lume noua..loredana bine ai venit....
wow...teo_mire ,carmenpit77 , silvi8...
ce ma bucur ca mmai veniti si voi pe aici...
lilina ..multa sanatate puiului..
noi suntem bine..un pic de mofturele...multa atenzie...si tot timpul lui mami e pt. junioara...![]()
si daca nu reusesc sa intru va
urez de 8 martie o zi cat mai frumoasa plina de lucruri frumoase si bucurii...
flo]flo]
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
teo_mire spune:
va salut pe toate.
acum am apucat si eu putin la calculator si am trecut pe aci sa va salut si sa vad ce va munciti.
slimatei spune:
tu ai saluat da'' vad ca nu raspunde nimeni...![]()
unde umblati?
slimatei spune:
la multi ani sa va fie inima plina de fericire! sa aveti parte numai de bucurii si lucruri bune..primiti un www.youtube.com/watch?v=tCtHl9KdfXI" target="_blank">un trandafir?
Aralia spune:
Salutari caprelor si La Multi Ani!! ![]()
Ma primiti si pe mine? Sunt Capricoarna de 15 ianuarie, cu 3 Scorpioni in casa (sotul, fata si cateaua).
Pe Stefania o cunosc deja de la Clubul Scutecelor, mai ramane sa va cunosc pe restul! 
Aralia
de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
poze
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
slimatei spune:
bine ai venit!
sa speram ca apar si fetele...caci cam rarut trec ele pe aici ..si greu tare merge sub.. eu nustiu parca n'am fi capricoarne...offff