capricoarne (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

stefaniya bine ai venit
noua ne-a adus o cutie de praline si bineinteles ca ne-am batut pe ea(eu cu fii-mea) si dupa ce a mancat m mult de juma de cutie am trimis-o la culcare, i-an spus ca o va durea burtica.; motivul real era ca vroiam sa apuc si eu din praline.
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

wow, ati scris deja 2 pagini si eu nu stiu !!!!

stefaniya, bine ai venit

NU am strecurat poze cu panthera neagra, fetele mele de la Clubul scutecelor au cerut poze si eu am pus....ce sa va fac daca "sapati" unde nu trebuie ?!?!?
poza cu tipa in mov-lila NU sunt eu, EVIDENT, era o poza pusa la misto tot pt.fetele de la "scutece", e un ideal, macar rochia
insa cea cu pletele in vant, cand eram bruneta si cea cand eram blonda, sunt eu in vremurile bune

eu intre timp m-am tuns, cam scurt, sper ca ati sapat indeajuns sa vedeti si poza, daca nu, succes

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,

Mathilda - Lilina - va multumesc de bun venit!

Lilina,sper ca nu am deranjat ca mi-am permis sa "sap"
Dar poza in care esti bruneta si cu pletele in vant seamana bine cu tipa care prezinta.Am sapat indeajuns cat sa te vad si blonda
Asta e,ne schimbam,mai vine un bebe ne mai ajuta sa facem 2 burti...

Si acum legat de zodii daca tot ne-am adunat pt asta - Am vazut ca mai sunteti sotii de varsatori,cum vi se pare relatia dintre varsator si capricorn?
Eu din cati capricorni cunosc,suntem mai monotoni,preferam ceva mai linistit decat ceva mai galagios...Varsatorii sunt persoane calme dar au placerea aventurii (si nu ma refer la inselat ci la calatorii..)

Stiti,se spune ca triunghiul,taur,fecioara,capricorn se inteleg perfect dar mie nu mi s-a parut asa niciodata.

Va doresc o noapte linistita!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

stefaniya, NU M-AM SUPARAT ca v-ati uitat in toate pozele, PAI NU D-AIA le-am pus ???? eu oricum vorbesc de cele mai multe ori "la misto" si va faceam in necaz ca v-ati uitat la pozele din perioada mea buna sau la masina :))))

relatia capricorn - varsator ???? nu te plictisesti niciodata, cel putin la noi asa e acum ne spargem capetele, peste putin timp ne iubim la maxim....oricum coarnele mele il cam deranjeaza uneori pe varsator, dar nici cu el nu mi-e 'rusine' ...are uneori niste idei si modalitati de a rezolva probleme, total pe ne-intelesul meu
daca vrei sa dezvoltam subiectul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,

Lilina - da,nici la noi nu exista suparare pe termen lung.Asa cum zici si tu,coarnele mele mai impung dar el e mereu cel care ma impaca.Doar ca sotului meu ii place sa calatoreasca dar il atrag mai mult zonele astea mai tropicale.Inainte sa-l cunosc pe sotul meu,am avut un prieten tot varsator si avea cam aceleasi placeri de aventura.
Mie imi place sa calatoresc dar nu foarte mult,si nu sa fac safari sau altele.Uneori am impresia ca sunt cam monotona pt el
Am prietene in capricorn si ele sunt cam ca mine..deci nu stiu daca e ceva specific capricornului sau doar ne-am nimerit noi...

Dar in schimb la unele lucruri ne potrivim foarte bine,parca am avea doar un creier

Lilina,sa stii ca e bine sa mai fie cate o tipa ca tine,mai "mistocara" ca mai da culoare topicului.

Noapte buna fetele!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

bai ce obosita sunt, nu ne lasa Vladone sa dormim ,vrea peste noi in pat si urla daca nu-l luam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata..cine vine azi la o cafea...?

azi sunt decisa sa petrec cat mai mult timp cu mine si cu voi...bineinteles in limita posibilitatilor..caci tb sa-mi fac prima datoria de mama...
si taremi-ar placea sa mai fiti si voi pe aici ...dar nu cred ca am multe sanse...

Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorreddana spune:

Ma primiti si pe mine in clubul.... "capritelor raioase", cum spune mama??

11 ianuarie

www.medicina-naturista.ro/florile-printesei/printesa/Lorry" target="_blank">concurs epilare definitiva

Mergi la inceput

te primiiim, bine ai venit
asteptam detalii despre tine, cu ce zodii de intelegi mai bine, ce zodii ai prin casa, informatii d-astea domestice

cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

buna dimineatza si haidetzi la cafeaaa

cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput