IVM
Raspunsuri - Pagina 2
zouzounaki spune:
quote:
Originally posted by medamaya1
Astept sa ne spui miine exact pretul. Pe mine m-ar interesa si costul fiv-ului si eventual ptr blastocist , daca se plateste mai mult, am cautat pe site-urile pe care le-ai pus dar nu am gasit nicaieri costul ..
pt.fiv cu blastocist,am intrebat la clinica unde merg eu...costurile sint la fel pt ET la 48,72 sau 5 zile...sa stii ca preturile pt fiv difera de la clinica la clinica...asa cum este si pt ivm....eu am platit fara medicamentatie 2900(fiv+icsi+congelare)...in caz ca nu ai nevoie de chitanta,se reduce pretul pina in 1000 de euro...daca nu sint congelati,pretul este in jur de 1800 de euro...te poti si targui la pret...

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

zouzounaki licurici cu sclipici...

zouzounaki spune:
pt mai multe detalii,puteti sa contactati aceasta clinica din Atena,prin e-mail...pe pagina in jos la contact us...eu tot aici voi suna dimineata sa aflu pretul pt.ivm
http://www.ivf-embryo.gr/content/view/9/30/lang,en/
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">

zouzounaki spune:
am sunat la clinica si imi vor spune doar luni...tipa care da detalii pt.tehnicile noi,plecase cu jumatate de ora inainte sa sun...deci pe luni...si un sfarsit de saptamina cu cit mai multa buna dispozitie..pupici

zouzounaki spune:
am revenit asa cum am promis cu vesti...ieri seara pe la orele 21.00 suna telefonul...era medicul Parashos,cel care face ivm-ul in Atena..a sunat sa vada ce fac cum ma simt,etc(este o persoana foarte prietenoasa si din clipurile de pe site,mi-am dat seama ca este mereu aproape si disponibil pt.clienti..sper sa nu sune a reclama)...si din vorba in vorba i-am spus de forum...pacat ca nu vorbeste limba romana(vorbeste engleza impecabil)..asta e...mi-a zis ca sa las nr.de telefon si-l puteti contacta oricind...dimineata am sunat la finante,la clinica si am aflat pretul care se face pt ivm,la aceasta clinica...este de...("in jur de")2500 euro....sincera sa fiu,cumva m-am "dezumflat"pt ca ma asteptam la un pret cu 90% mai mic decit la fiv,asa cum scrie in unul din site-uri de mai sus...dar vad ca, lumea are in minte doar $$$...asta este...macar nu e nevoie de hormoni si alti bani pt medicamente...eu,personal,daca nu am sa reusesc cu FET,am sa fac ivm...pt orice detalii astept intrebari ..ca vad oricum ca vorbesc cam singura pe aici
..pupici
PS.mai sint citeva clinici in Atena care fac IVM,dar acolo n-am sunat,pt ca ma gindesc ca oricum pretul oscileaza cam tot pe acolo
DR.THANOS PARASCHOS tel.mobil 0030-6944-428242
tel.fix clinica 0030-210-6774104
fax 0030-210-6774037
e-mail paraschos@ivf-embryo.gr
www.elfyourself.com/?id=1269341507 " target="_blank">
LET'S ELF:)))

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

medamaya1 spune:
Sar"mina Zouzou.
Era intr-adevar prea frumos sa fie si adevarat. E cam mare pretul, dar vorba ta, macar nu ne mai indopam cu hormoni.Eu voi mai face un fiv normal si daca nu si nu, voi face cu siguranta IVM.Inca nu m-am hotarit unde anume il voi face, inca sint in cercetari.
Intrebare daca IVM costa 2500euro cit costa FIV?
Ce dr dragut, la noi nici in cele mai grele conditii nu obtii nr dr-ului, nu mai vorbesc sa te sune el sa intrebe cum te simti si ce mai faci.
Pup fata
MEDA
zouzounaki spune:
Meda
aici fiv fara medicamente costa 2500-3000....medicamentele costa inca odata pe atita..eu am facut stimulare cu gonal f900,iar o cutie costa 500 de euro...si am avut nevoie de 4 cutii...mai pune si daronda si celalate "maruntisuri"...deocamdata am avut medicamentele platite de stat..de asigurarea medicala...se platesc pina la 4 fiv-uri dupa care,pe cont propriu...si am tot stat si m-am gindit..daca nu as reusi nici la fiv4...ivm-ul este urmarea...ma refer si la cost...nu mai sint incluse medicamentele,si cum asigurarea nu-mi mai plateste apoi nimic,tot nu ies in paguba"mare"...macar acum stiu cum sa ma orientez...sper sa fie de folos aceste informatii...si Meda sincer sper sa nu mai fie nevoie de nici un ivm si data urmatoare sa fie lozul ce norocos...sa dam nastere de copii..Doamne ajuta! ...
...si off topic...maine este mare sarbatoare,sarbatoarea SFANTULUI IERARH SPIRIDON( 12 DECEMBRIE )grabnic facator de minuni..acatistul este www.biserica.org/Publicatii/Acatiste/20/index.html" target="_blank">AICI si fotografia icoanei pe albumul DC(jos sub "nume"...scrie no photo,dar apasind se deschide)...pupici

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

medamaya1 spune:
Zouzou
, asa sa fie . Deci sintem amindoua la fiv nr 4. Trebuie sa fie ultimul dar cu rezultate bune.TREBUIE.
zouzounaki spune:
asa este Meda cum ai spus, TREBUIE!!!...eu in ianuarie voi incerca cu FET,daca rezista,sansele sint mai mici,dar poate voi avea noroc...cine stie...haide sa ne bucuram de sarbatori,sa ne umplem sufletul de bucurie si de binecuvintare...si sa incepem 2008 cu speranta si cu reusita...