Oradea (22)-editie speciala de sarbatori
Raspunsuri - Pagina 10
szivarvany spune:
Buna ziua si de la noi.
Am mers la gradi k tusim ca restu` de copii, asa ca doamna educatoare a zis k stem in regula :-)))
Sanatate muuulta tuturor !!! 

Daria &
GIULIA(2004 08 16)
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by marius
La adresa data de Simina este exact ce vrei si daca bine bag de seama primesti bonus si un card de 1Gb Kingston, ceea ce este chiar Ok. Iti vor mai trebui doar acumulatori si incarcator si esti super Ok. Aparatul este bun are rezolutie buna deja este in gama de peste 7 Mpixeli. Vad ca au in stoc ceea ce inseamna ca este livrabil in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii.
Daca ieri aparatul era "in stoc", azi au afisat "stoc limitat". Se mai poate comanda si asa? Intreb ca idee...
Poze
marius spune:
Da, insa livrarea depaseste 48 de ore de la comanda. Se precizeaza in general intervalul maxim de onorare a comenzii.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
cristina22 spune:
salutare!
Contrar obiceiului meu, nu v-am dat binete de dimineata, pt ca am avut drumuri si acum am ajuns la birou.
Andrei inca nu e bine deloc, aseara am dat o fuga la cabinetul medicului si l-a trecut pe alt antibiotic.Nu am reusit sa dormim nici noaptea asta, ca Andrei e nomad si se tot plimba. Intr-un final s-a linistit pe jos in camera mare.
Da' am si-o veste buna: mosu' m-a vizitat si mi-a lasat aparat foto nou!!
SA AUZIM NUMAI DE BINE!!!
cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

szivarvany spune:
Cris,
sanatate muuuulta sanatate la voi! Si sa folositi sanatosi aparatul !
Noi raportam k merem la gradi, Giulia in continuare este cel mai galagios copil din grupa ... e element de baza in cor (adek numa` gura ei se aude
) ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
szivarvany spune:
INTALNEALA !!! 
Vreti, puteti sa ne vedem DUMINICA la orele 13 ???
O juma de ceas sa facem doo pozici ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Gabi_K spune:
Cristina felicitari pt aparat si muuulta sanatate la Andrei!!!!
Sper sa prindem vreme suportabila si sa ne vedem duminica!
Pupici la toata gashkaaa!!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
adi2003 spune:
Cris...de care, de care?
Haideti pe TVR1 la meciul de handbal feminin Franta-Romania, din cadrul sferturilor de finala ale Campionatului Mondial de handbal, organizat in Franta.
Jucam cu tara organizatoare.
Hai Ro!!!!!
Poze
Gabi_K spune:
Chiar la meci nu ma uit, prefer sa "forumez", dar tin pumnii si io pt Romania:)
Mercedes, n-ati fost:((((
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!