Aspirante optimiste >20 (229)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by claudela

Anais ! Doamne Ajuta sa ni se intample si noua cat mai repede minunea...sa ne bagam si noi coditele pe la Odisee...

DA, DA MARE DREPTATE AI CLAUDELO!!

Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
http://tt.lilypie.com/pgKAm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

tot nu mi-a venit....pfiuuu

+4
http://t2.lilypie.com/xmFop2.png

LAURA

Mergi la inceput

Nici nu o sa-ti mai vina mai Alexa!!!

Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

si uite cum a mai trecut o sapt!!si am facut 12sapt!!!peste 2 sapt mergem sa vedem poate sa bb cracit si avem un prim verdict

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
12+ sper la o!!!AMR 28sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by anaxena

si uite cum a mai trecut o sapt!!si am facut 12sapt!!!peste 2 sapt mergem sa vedem poate sa bb cracit si avem un prim verdict

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
12+ sper la o!!!AMR 28sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

eu zic ca e cu cuc.....

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor! Ma primiti si pe mine in minunata voastra gasca?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_yasmi

eu zic ca e cu cuc.....

Si eu la fel spun...ca e cu cuc...dar...stiu ca ea isi doreste pasarica...asa ca , cu riscul de-a mi-o lua pe spate iar... E CU CUC!!!!
Anaaa sa vezi tu ce fericita o sa fii, indiferent ce-o sa fie.
VA PUP FETELOR.

noname, bine ai venit la noi , santem niste zuze...care vrem copii...te alaturi noua?
Maine sa-mi pastrati si mie o gura de ca prea beti cu foc si pofat dimineata!!!
Pupa mama pe ele
Crisa.
Asa si pina maine cand ma trezesc va dau o tema: Pe 10 decembrie implinim 3 ani de la casatorie...vreau sugestii ce sa facem??? Unde sa mergem?? Aveti idei? Ce sa-i fac cadou , ce sa ''cer'' cadou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

!!!
haideti la o ca e numai buna...calda...mmm....
Crisa... asta e special ptr tine , fetitza!!
alexooo...cand mai faci test? fa mai un bhcg ...ceva...orice...pisu pe teste...kaki...ce vre tu, numa' zi odata cuvintele magice!!! "alexa:fetele...sunt gravi!!!!"
noname welcome to tha funky club! ...spune-ne cate ceva despre tine...cati ani ai...de cat timp incercati ptr bb...informatii de astea...utile
noi aseara n-am mai ...out of power! ...asa ca ma sa-si fi unit uneasca destinele cel micutz cu outzul cel!!!

Oana
4s (pe cand vine Mos Craciun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata fetele!
Oana mea, multumim de cafea....tare buna...

Crisa hai ca azi numai la asta ne gandim...gasim noi ceva trasnet...

Noname, bine ai venit in club..si poate te duci repede la Odisee...sa vii sa ne zici povestea ta...

O zi buna sa avem ca maine e weekend......si uite acus e gata anu...dar pentru celalalt am planuri mari...

Oana
te asteptam

noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

oana mea si io si io !!!! si mai odata pt mail!
mai...dar oare cu vrmoana ce o fi?????????
nici alina n-a mai dat pe la noi...

Oana
4s (pe cand vine Mos Craciun)

Mergi la inceput