Aspirante optimiste >20 (229)
Raspunsuri - Pagina 20
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by claudela
Anais! Doamne Ajuta sa ni se intample si noua cat mai repede minunea...sa ne bagam si noi coditele pe la Odisee...
DA, DA MARE DREPTATE AI CLAUDELO!!
Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
http://tt.lilypie.com/pgKAm5.png
CrisaS spune:
Nici nu o sa-ti mai vina mai Alexa!!!

Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
anaxena spune:
si uite cum a mai trecut o sapt!!si am facut 12sapt!!!peste 2 sapt mergem sa vedem poate sa bb cracit si avem un prim verdict
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
12+ sper la o
!!!AMR 28sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by anaxena
si uite cum a mai trecut o sapt!!si am facut 12sapt!!!peste 2 sapt mergem sa vedem poate sa bb cracit si avem un prim verdict
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina12+ sper la o
!!!AMR 28sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
eu zic ca e cu cuc.....
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
eu zic ca e cu cuc.....
Si eu la fel spun...ca e cu cuc...dar...stiu ca ea isi doreste pasarica...asa ca , cu riscul de-a mi-o lua pe spate iar...

E CU CUC!!!!

Anaaa sa vezi tu ce fericita o sa fii, indiferent ce-o sa fie.
VA PUP FETELOR.
noname, bine ai venit la noi , santem niste zuze...care vrem copii...te alaturi noua?

Maine sa-mi pastrati si mie o gura de
ca prea beti cu foc si pofat dimineata!!!Pupa mama pe ele

Crisa.
Asa si pina maine cand ma trezesc va dau o tema: Pe 10 decembrie implinim 3 ani de la casatorie...vreau sugestii ce sa facem??? Unde sa mergem?? Aveti idei? Ce sa-i fac cadou , ce sa ''cer'' cadou?
oanasm spune:
!!!
haideti la o 

ca e numai buna...calda...mmm....
Crisa...
asta e special ptr tine
,
fetitza!!
alexooo...cand mai faci test? fa mai un bhcg ...ceva...orice...pisu pe teste...kaki...ce vre tu, numa' zi odata cuvintele magice!!! "alexa:fetele...sunt gravi!!!!"![]()
noname welcome to tha funky club! ![]()
...spune-ne cate ceva despre tine...cati ani ai...de cat timp incercati ptr bb...informatii de astea...utile ![]()
noi aseara n-am mai
...out of power!
...asa ca ma
sa-si fi unit uneasca destinele
cel micutz cu outzul cel
!!!

Oana
4s (pe cand vine
Mos Craciun)
oanaiacovita spune:
Neata fetele!
Oana mea, multumim de cafea....tare buna...
Crisa hai ca azi numai la asta ne gandim...gasim noi ceva trasnet...
Noname, bine ai venit in club..si poate te duci repede la Odisee...sa vii sa ne zici povestea ta...
O zi buna sa avem ca maine e weekend...
...si uite acus e gata anu...dar pentru celalalt am planuri mari...
Oana
te asteptam
noi2
oanasm spune:
oana mea si io si io
!!!! si mai
odata pt mail!![]()
mai...dar oare cu vrmoana ce o fi?????????
nici alina n-a mai dat pe la noi...
Oana
4s (pe cand vine
Mos Craciun)

tot nu mi-a venit....