Minunate Scorpiutze, Sarbatori fericite ! (49)
Raspunsuri - Pagina 15
monica-elizabet spune:
nina...stie sa-si "vanda" marfa ![]()
multumesc cristi 
am apucat sa iesim 30 de min fix...si iar a inceput ploaia
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mihaela77O spune:
buna ziua la scorpiute!
Nina,multumesc frumos,de trecerea in listuta...si ca sa va rspund la intrebare,da plecam din tara...pe 7 ianuarie..plecam,ne indreptam spre spania...asa ca am si eu o intrebare,pt scorpiutele de afara,cum este viata printre straini?
mai sunt scorpiute intarziate ca mine cu,cumparaturile?noi de abia maine seara cred ca le facem,la real...noroc ca-i deschis non-stop!o dupa amiaza placuta va doresc!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
mihaela
aldaesme spune:
quote:
plecam,ne indreptam spre spania...asa ca am si eu o intrebare,pt scorpiutele de afara,cum este viata printre straini?
mai sunt scorpiute intarziate ca mine cu,cumparaturile?noi de abia maine seara cred ca le facem,la real...noroc ca-i deschis non-stop!o dupa amiaza placuta va doresc!
Viata printre straini e asa cum si-o face fiecare. La inceput e greu fiindca iti lipsesc o multime de lucuri si mai mult ca orice persoane de acasa. Lucrurile cu timpul iti dai seama ca pot fi inlocuite sau gasite in original in tara adoptiva, persoanele...vor fi contactate mult la inceput din ce in ce mai putin mai incolo.
Sfatul meu e sa nu incepi cu comparatii...si mai ales nu cu alea negative, e foarte greu de iesit din asa ceva. Stiu persoane care nu au rezistat in "strainezia" au plecat inapoi acasa si acolo fac comparatiile invers, tre' sa fie nasol sa fie asa.
Acasa, dupa parerea mea, e acolo unde ti-o faci si daca vrei ti-o poti face si la polul nord si in mijlocul desertului...doar tre' sa vrei
In Spania sunt multi romani nu o sa duci lipsa de limba iti recomand sa te imprietensti rapid si cu autohtoni
esme
monica-elizabet spune:
adevarat ai grait esme 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Pisicuta spune:
Neata, scorpiute scumpe!
Multumesc tuturor 

pentru frumoasele cuvinte adresate copiilor mei si-i pup dulce pe toti fulgusorii de nea, craciuneii si craciunitele care au avut, au sau vor avea serbarea de Craciun!
Georgi, te-nteleg perfect ce-ai simtit in timpul serbarii, ca am trecut si eu prin asa ceva si cred ca-n ziua de azi copii sunt mult mai exuberanti, mai plini de incredere in ei si fara inhibitii, caci si eu am fost uimita de calitatea desavarsita si acuratetea serbarii baietelului meu, caci a mers ca traznetul: toti si-au stiut poezioarele, au cantat, au dansat, au avut program si-n engleza, si-n germana, si-au fost sublimi, superbi si desavarsiti!
Bravo lor, puiutilor nostri!

A, si sa zic si eu din cantarile lui Bady: "Mos Craciun cu telpe dalbe" ... ceea ce, in conceptia lui, inseamna "talpi" dalbe, caci el pletele le-a "tradus" ca fiind pluralul de la "talpa"! ![]()
Pisicuta, de 2 X mamica!
Ana68 spune:
Fetelor....se aglomereaza treburile...ieri treaba la servici,azi iara,vine si Mosu' la munca...ieri ne-a luat sange aici la lucru,ceva prevazut prin contractul de munca...dracu sa-i pieptene si mi-a spart vena.Am avut niste dureri urate de tot,dai cu hematotrombin si arnica gel,gheata....si aseara,de durere,am luat un ketonal si mi s-a lasat cu voma si stare de rau....asa ca azi parca-s cu pluta.
Va pup si va doresc numai bine si sa nu va suparati ca nu va raspund pe rand,dar nu ma simt in stare,cu stare de rau,cu incheietura mov si durere in cot....sa nu spuneti niciodata ca va doare in cot ca e nasoala durerea.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
dolcebaby spune:
sunt f suparata!!!!
risc sa pierd tot din calculator... nu ma intereseaza de restu' dar am poze de cind am nascut-o pe teo si pina in prezent la care se pare ca tre sa renunt, imi vine sa urlu ca nu l-am ascultat pe sotz care imi spunea mereu sa le pun pe cd-uri !
azi vine doctoru' la calc. meu
noi suntem bine
va pup
Anina_n spune:
Buna, fete minunate ! 
Ana, da' chiar trebuia sa-ti ia sange , cand abia luna trecuta ai facut analizele obligatorii ?
Nu se vedea bine vena sau cum au reusit sa ti-o sparga ? 
Refacere grabnica, sa scapi de durere, sa fii fresh cand vine
. 
Azi, vine si la Cristina, la gradi,
. Si la Razvanel al Adrianei.
Succes la serbare !
Mihaela, plecati definitiv ? Ati gasit si locuinta, loc de munca pentru tati ?
Andreea ce spune ? Nu-i vine greu sa-si schimbe colegii, limba....?
Pisicuta, Raducu nu a invatat si el poezioara de la Bady ? El ii spune asa lui Vlad sau de unde vine Bady ?
....www.trilulilu.ro/wolfy_4you/455f9955893294" target="_blank">"Impodobeste mama, bradul si nu te intrista..." asta ascult, acum.
Tare imi place luna decembrie cu ale ei colinde si magie, data de euforia copiilor in asteptarea Mosului si toate pregatirile ce se fac, pentru sosirea Craciunului si a Anului Nou. 
O zi cat mai frumoasa, va doresc !
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
Anina_n spune:
Laura, acum nu mai poti sa le pui pe CD-uri sau pe webshots si le copiezi din nou, de acolo, cand e gata vindecat PC-ul !
Ma bucur ca sunteti bine ! 
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
Ana,
sa-ti treaca hematomul...si eu pateam asa inainte dar de cand cu sistemul asta cu vaccum sau cum s-o numi nu mai simt absolut nimic dupa aceea
nina, prima data cand am ascultat colindul acela am inceput sa plang
de dor pentru mamica si tatal meu , mama mea este Eugenia si in ajunul Craciunului mereu eram impreuna, ascultam colinde si impodobeam bradul...
este tare frumos..iti multumesc 
laurici,incearca cu ma multi dr de pc poate reusesti sa salvezi pozele...nu te lua dupa parerea unuia singur...fiinda acela poate nu se pricepe...si da...sotul tau are dreptate...trebuiesc puse pe cd si nu pe unul ci pe doua ![]()
Pisicuto...super adaptare

noi astazi preparam merinde pentru cei saraci...nu stiu daca v-am spus ca alex intr-o zi m-a intrebat daca copilashii saraci or sa primeasca cadouri de la mosh de Craciun...de unde stie mosh craciun unde sa vina daca ei nu au casa??? si tot felul de intrebari care iar m-au facut sa bocesc
e clar sunt mai sensibiloasa in ultimul timp
si s-a gandit el ca ce-ar fii sa le facem noi niste pachetele si sa le dam(sa le spunem ca moshul le-a adus la noi fiindca eu nu au adresa)...am zis sa-i indeplinesc aceasta dorinta si ca sa aibe si mai mare satisfactie il las si pe el sa munceasca la ele ![]()
va pup pe toate
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post