Minunate Scorpiutze, Sarbatori fericite ! (49)
Raspunsuri - Pagina 13
aldaesme spune:
Nu prea am timp de scris da' asa rapid tin sa informez ca io port H la chestiunile alea...asa ca sa nu imi spuneti ca nu sunt mari. Parca ne uitam la poze diferite
...sau stiu tare bine sa ascund.
Am primit si eu cadou, si mi l-am impartit singura
. Un set pentur sare, piper, ulei, otet cu suport. Simpatic. Sare piper nu vom pune niciodata noi in alea, fiindca deja de cativa ani le macinam totdeauna proaspat deci le tinem in macinatori din alea manuale, insa sticlutele de otet ulei sunt super faine ca au dop de pluta cu teava pentru iesire si deci nu mai picura...
gata..
va pup si fuug,
esme
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by aldaesme
Nu prea am timp de scris da' asa rapid tin sa informez ca io port H la chestiunile alea...asa ca sa nu imi spuneti ca nu sunt mari. Parca ne uitam la poze diferite...sau stiu tare bine sa ascund.
Beton!!!!
Am primit si eu cadou, si mi l-am impartit singura. Un set pentur sare, piper, ulei, otet cu suport. Simpatic. Sare piper nu vom pune niciodata noi in alea, fiindca deja de cativa ani le macinam totdeauna proaspat deci le tinem in macinatori din alea manuale, insa sticlutele de otet ulei sunt super faine ca au dop de pluta cu teava pentru iesire si deci nu mai picura...
Ce fain!Si noi la fel cu sarea si piperul....e mai bine!
gata..
va pup si fuug,
esme
Spor la treaba!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
mihaela77O spune:
saluatare,de la mare..scorpiutelor.....ana68,nu iti este dor de mare?sper sa nu fac o confuzie dar parca esti din cta,nu?
sunt un pachet de nervi,toata lumea alearga dupa cumparaturi,eu alerg dupa acte...preschimbat,tradus,apostilat,si asta nu ar fi o problema,problema este birocratia de la noi din tara,care ne omoara....inchipuiti-va,ca am ajuns sa ma milogesc sa imi dea foaia matricola a fetei...ca nu se poate,ca nu s-a incheiat semestrul....tot felul de explicatii,numai sa nu faca...
asta-i ROMANIA...cu parere de rau,dar de abia astept sa plec...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
mihaela
Pisicuta spune:
quote:
Originally posted by dolcebaby
Pisicuto bine ai venit in grupul nostru!!! sa ne pui poze sa te cunoastem pe tine si comorile taleA, si eu tot din '71 sunt si ma simt ca de 17 ani
Ete ca m-am conformat si mi-am "crosetat" un album, pe care vi-l pun la dispozitie!
Sarbatori fericite cu sanatate si belsug tuturor!
Pisicuta, de 2 X mamica!
Pisicuta spune:
quote:
Originally posted by Pisicutaquote:
Originally posted by dolcebaby
Pisicuto bine ai venit in grupul nostru!!! sa ne pui poze sa te cunoastem pe tine si comorile taleA, si eu tot din '71 sunt si ma simt ca de 17 ani
Ete ca m-am conformat si mi-am "crosetat" un album, pe care vi-l pun la dispozitie!
Sarbatori fericite cu sanatate si belsug tuturor!
Pisicuta, de 2 X mamica!
No, frumos era sa postez si albumul, da' ete c-o fac acuma! Scuze, da-s ametita de "spiritul sarbatorilor".
http://community.webshots.com/album/561809107ETGJtb
Pisicuta, de 2 X mamica!
Ana68 spune:
Mihaela...asa e...birocratia e mai tare ca si cancerul!Unde plecati?Dap,io-s din Cta...pai mi-e dor,cum nu?!Ca acolo e acasa...
Pisicutzo,frumosi pisoiasi ai,sa-ti traisca sanatosi si sa creasca mari!Iar tu arati foarte bine...
Pisicuta spune:
quote:
Originally posted by Ana68
Mihaela...asa e...birocratia e mai tare ca si cancerul!Unde plecati?Dap,io-s din Cta...pai mi-e dor,cum nu?!Ca acolo e acasa...
Pisicutzo,frumosi pisoiasi ai,sa-ti traisca sanatosi si sa creasca mari!Iar tu arati foarte bine...
Multumesc, Anita, esti draguta cu mine!
Toti copii sunt frumosi! Nu cred ca exista ceva mai minunat pe lumea asta ca sufletul si chipul unui copil!
Pisicuta, de 2 X mamica!
nastasie spune:
fetele, eu am terminat aproape pe anul asta.important e ca am depus tot.nu va zic ce ma asteapta din ianuarie:bilanturi, fise fiscale, modificari, acte aditionale.dar acum nu ma mai gandesc.maine sunt in curatenie generala.si ionut are azi ultimul examen cu elevii.asa ca maine l-am prins liber ca , fetelor, nu-mi mai merge nici o rpiza in bucatarie.stau cu prelungitoare prin toata casa.am eu grija sa mi le repare maine.vreau sa ma si tund, de fapt bretonul ca a crescut in ultimul hal.si tre sa ma apuc si de carnati.
nina, si noi tot joi avem serbare.abia astept.la noi e prima serbare a lui razvan.
va pup pe toate si va doresc o zi super.
adriana&
razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
ano, am ras de-am facut pe mine la stilul in care povestesti 
apropo de chestia asta ca-s copilashii distrati...sa va spun cum este aici...nici la15 ani nu-i lasa doar asa in memoria si atnetia lor...cand pleaca de la scoala de prind la mana un bilet pe care scrie ce activitate urmeaza sa aibe a doua zi...daca urmeaza sa paraseasca fie si 1 m sa iasa pe poarta gradinitei sau a scolii...trebuie sa aduca biletul inapoi semnat...nu-l are semnat...nu iese din clasa. se mai da si telefon acasa ca sa-ti aminteasca de o anume activitate...deci eu zic ca diriga lui alex a gresit...nu numai el...asa ca lasa copilu' in pace...bine ca s-au vandut calendarele si ati participat si voi astfel la actiune.
pisicuto, te-am vazut si pe tine si pe motaneii tai...sunteti toti niste frumushei 
esme...
lasa draga tu sa fii sanatoasa si bb...participa acum la un concurs de tzatze...
si le dai pe spate pe toate
eu care le am mici cand am avut furia laptelui...daca nu m-ar fii durut asa si nu aveam frisoane imi trageam si io o poza cu tzatze mari
adriana, bravo...bine ca ai terminat trebusca la timp
spor la curatenie si reparatii
laurici cheama si tu pe cineva sa-l deviruseze
Mihaela, plecati din tara? 
noi suntem pe-aici...misunam
dar nu facem nimik deosebit...
va pupam
sa aveti o zi buna
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Anina_n spune:
Buna, fete minunate ! 
Mihaela, am reusit sa te trec in lista ! Felicitari pentru noul prefix si la cat mai multe schimbate !
![]()
Sanatate si putere, sa mergeti inainte plini de speranta, sa ajungeti sa-l vedeti pe Mihaita, ca e la fel ca toti copiii, fara nici un fel de probleme. ![]()
Numai poze cu minuni frumoase am vazut !
Sa va traiasca minunile, Mihaela si Pisicuta(arati super bine la varsta ta !
) !
Da, asa spun si eu, ca si Pisicuta, toti copiii sunt frumosi si nu e nimic mai minunat decat sufletul si chipul unui ingeras. ![]()
Adriana, joi ne emotionam la unison. ![]()
Am terminat si eu, cu plimbarile cu declaratiile si dosarele pe oct. si noi. Timp de 1 luna, eu sunt mai lejera, pe contabila cade greul, stiu. ![]()
Monica, scuze ca abia acum iti raspund. Forma aceea de lemn este trasa pe suportul acela pe care tragi puiul sa se invarta la rotisor. Si tot la rotisor se face si kurtos-ul, la focul de sus. Nu se arde forma de lemn, ca este aluatul pe ea si el trebuie sa se coaca. ![]()
Azi, pozez forma si ti-o arat. ![]()
Ce ornamente ati mai lucrat ?
Abajurul, de fapt, fasiile acelea de hartie colorata pe ce le-ati lipit ? Din ce e facut abajurul ?
Cum e sa sarbatoresti Craciunul si Anul Nou, vara ?
Vanina, din compozitia obtinuta din branza de vaci, galbenusuri de oua, migdale macinate, esenta de vanilie si zaharina, se ruleaza in palma putina compozitie, pana ia forma de bila(ca si Rafaelo).
Se pot face si cu nuca macinata, dar ies mai amarui.
Pentru ca nu au prea multe glucide, eu din astea ii fac Cristinei, la sarbatori, sa poata manca si ea cateva, cand pofteste, necantarite. ![]()
Ana, e si normal sa fii suparata pe Alex. Putea sa va anunte in ultimul moment, cand urma sa plece si el la serbare si tot era mai bine, decat sa ramaneti pe dinafara cu totul. Probabil, el credea ca v-a spus ca s-a schimbat ora.
Parca e "varsator", Alex, nu ? E semn de aer, aerian.
O am si eu pe Medeea, nepotica mai mare, in aceasta zodie si tare aeriana este. Nu e atenta, se loveste singura de perete...
In schimb, este tare iubareata. 
Esme, a fost o petrecere reusita, se vede si din poze.
Esti o dragalasa !
Mie tare imi plac gravidutele. Sunt atat de frumoase, linistite si fericite...incat numai asta emana, la tot pasul. ![]()
Ana, ei eu, tot 1 an si 3 luni(si 2 sapt.) am alaptat, desi, am un numar foarte mic la sutien. ![]()
Mira, ce faceti, cum sunteti ?
Laura, la cat de rar vede Teuta zapada, nu ma mir ca ii este frica de ea.
Noi, aici, n-am avut problema asta cu Cristina. Si daca nu e un pic de ger, parca nu e iarna. ![]()
Gabi, ce faceti, cum sunteti ?
Vezi, ce de constantene s-au adunat, aici ?
Poate va intalniti, candva, afara, intr-un parc.
Georgi, ce faci ? Astepti vacanta, cred ! ![]()
Lory, voi, pe unde sunteti ? Cum e cu noua gradinita a lui Alin ?
Fetelor, va doresc o zi cat mai faina in continuare si o seara si mai faina ! 

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***

A, si eu tot din '71 sunt si ma simt ca de 17 ani