Dragele mele toate,
Vine Mos Nicolae... Si va doresc sa vina la voi toate cu ceea ce asteptati voi mai mult.
De la mine... http://www.e-felicitari.net/trimite.php?id=1022
Rog administratorii / moderatorii sa-mi scuze indrazneala de a crea un asa topic...
Va pup pe toate si mi-e dor de voi...
Eu ma tem ca anul asta m-a sarit Mos Nicolae cand a fost vorba de cadouri, dar sper ca Mos Craciun sa fie mai darnic cu mine
Eu va doresc fetelor multi
, ca stiu ca asta va doriti!
Draga si scumpa Tabitha
sa inteleg ca la tine a venit Mosul cu un BB adoptat?? Oricum ar fi ingerasul -fetita banuiesc...sa va faca viata frumoasa...sa fiti cei mai buni parinti!!Te pup cu drag... Chiar ca am uitat unde intru eu de obicei..si...cand am vazut numele tau...am avut o tresarire! Daca doresti poti intra la Fiv..sa mai vb. cu fete din vechea gasca...unele au scapat spre odisee...altele spre adoptii...alte asa ca mine se chinuie inca...asteapta sa vada tunelul!
Te pup fata draga si astept sa mai vb.
cu drag
dany
Draga Dany,
Din pacate la mine bebele mult asteptat nu a venit in nicio forma, dar v-am trimis acea felicitare pentru ca mi-a placut enorm si m-am gandit sa nu treaca Mos Nicolae fara sa va arat ca, desi nu intru mereu pe forum, nu v-am uitat.
Va pup dulce pe toate
oauuuuu moldoveancoooo ce surpriza!!nici io nu te;am uitat si stii bine..si mai stii cat de mult te iube..te puppp si iti doresc din tot sufletul ca pana la urma sa ti se implineasca visul!!
"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"
Putin cu putin se aduna marea...
ce surpriza ne-ai facut...multumim mult
Imi pare rau k visul tau inca nu s-a implinit...dar mai e timp.
iti doresc din suflet sa ti-l indeplinesti candva!
Madalina
17+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA