FIV152

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Am intrat acum pe site-ul clinicii unde am facut eu fiv(cred ca e singura,de fapt) si vad ca nu zic nimic de IVM(doar daca nu cumva n-au mai umblat demult la actualizarea site-ului).Oricum,cu prima ocazie cand ajung la ei ii intreb.

Flori

------------------------
Sarbatori fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

cellu esti o dragutica,mereu ai fost prompta cu raspunsurile si stiu ca mai se ivesc si la tine probleme.Asa cum tu esti grijulie cu noi, asa si DD sa fie cu tine si sa te apere de probleme.
In nebunia mea, am tot citit din urma si incet, incet tind sa cred ca fff important este grosimea endometrului in momentul ET. Tocmai de aceea am si lansat intrebarea, poate primeam mai multe raspunsuri de la cele care au reusit.

ladyxe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

'Neata buna!

Anca,Ela72 va asteptam cu vesti bune despre puisorii vostri!
Ela 28 parca ai azi ET?Bafta multa de tot!!!!

Eu azi noapte l-am visat pe dr. Marinescu,nu mai stiu ce imi tot zicea uitandu-se la dosar...l-am visat probabil si pentru ca l-am vazut ieri la TV,la emosiunea lui Dezbracatu' ( Andreea Marin si Banica Jr. tocmai ieseau de la dansul de la ultima consultatie,in weekendul acesta ar trebui sa nasca si big M i-a condus pana afara din clinica.....eh....bine e sa fii vedeta...)

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

AVALON,felicitari,si Doamne ajuta,sa fie totul bine,pt toate fetele cu reusite,mult succes in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Mai Kora tu ai putea face cariera din asta
Mult succes fetelor care au astazi punctii si ET.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Am fost la ecografie de dimineata. Si s-a vazut asa:
endometru - cam micut, de vreo 2 si un pic
ovar drept - se vad doi foliculi cam de 10 mm
ovar stang - se vad vreo 10 foliculi de pana in 10 mm

Cum stau ?? Endometru nu e cam mic ??

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Boo in a cata zi de stimulare esti?Bafta in continuare!
Iana am sunat marti la cabinetul acela,dar nu se mai lucreaza acolo decat pana in 18,asa ca luni ma voi duce la celalalt cabinet pe Av. Zorileanu sa incerc sa ma programez.Multumesc.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Boo eu cred ca e cam micut nu ai vorbt cu dr. tau?
Cu foliculii stai bine.

s.m.

Mergi la inceput

Kora eu am fost numai la cel de pe Zorileanu.
sigur se fac programarile pe 10/

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Am facut deja 4 zile de injectii cu Menogon, diseara e a 5-a. Primele 3 au fost cu cate 3 fiole, de aseara am inceput cu cate 4 fiole. Asta pentru ca analizele de ieri mi-au iesit cu estradiol = 29 si progesteron = 0,3

Nu am vorbit cu dr meu pentru ca eu ecografia asta nu am facut-o la ei. A fost extra, m-am dus eu de capul meu la o dr pe care o cunosc ca sa vad cum stau. Ei m-au chemat de abia luni la ecografie ..
Doctorita asta mi-a zis ca totusi endometru se poate creste si cu "ajutor", cica se poate administra si estrogen suplimentar.

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput