Timisoara, Impreuna! (67)
Raspunsuri - Pagina 17
Mariaa spune:
o tona de
Aida...la raport

fug pana in oras rpd, revin...
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
Doris-Alina spune:
Neatza...
Bine ai revenit, Aida..
Hai ca fac o oala mare de cafea,
pentru toate insomniacele, care au stat cu sufletul la gura sa soseasca Invingatoarele...
Astept detalii si amanunte...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
danitin spune:
Salutare! Io is la calc cu spiridusul in brate asa ca prea mult nu pot sa scriu. Ma bucur din suflet ca e bine matza Emma da tot nu pricep cum si-a rupt piciorusul si cand???? E rupt, rupt sau din astea, entorsa, luxatie etc care necesita ghips? Si cat trebuie sa stea cu ele asa???
Pe mine ieri m-a chinuit durerea de cap pana tarziu noaptea iar astazi am o stare de spirit de kk, e o zi care pe vremuri era foarte speciala pentru mine si acum nu mai e deloc si asta ma face a simt cam aiurea ... s-a plictisti spiridusul, revin...
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
katik spune:
neatza si de la noi!
hop si eu la cafea, muuulta!!!!
bey, mie mi-a iesit un cucui pe frunte da' nu m-am lovit (sau cel putin nu tin minte), nu stiu ce dreq este. nu doare, nu se vede urma de lovitura nimik, numa' e cucui. chiar ma ingrijoreaza chestia. treb sa ma duc saptamina viitoare sa vad ce dreq este

maseaua mea e tot pe pozitie, adica doare ca naiba, asa ca per total ma simt naspa rau de tot!

va pup, sa aveti o zi buna, mai buna ca a mea!
Doris-Alina spune:
Katik, mi-am amintit de o vecina, al carei prunc, de vreo 4 ani, i-a tras un ciocan in cap,
noaptea pe la 2, cand ea dormea...![]()
Si s-a trezit la fel ca tine, dimineata...tu sigur nu ai simtit nimic azi noapte?
Fetele, vreau sa va arat ceva sa va minunati...
E vorba despre doi baieti, copii indigo...sa vedeti ce calitati au...
www.youtube.com/watch?v=Dn51LxzSHf0&feature=related" target="_blank">Primul
Al doilea
La primul ascultati va rog sfarsitul piesei...incredibil...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
gonghy spune:
Buna dimi!
Azi dimineata la 6 Maya mea avea chef de joaca cu sticla de apa,da am pus-o inapoi in pat si a adormit pana la 9.45.
Eu m-am trezit la 9 si am mai stat cu hasbantul putinuc.
Aida bine ati venit acasa!
Astept cu nerabdare sa ne pove cum si ce s-a intamplat cu piciorusul 
Dana mai 'napoi cu ceva pagini te intrebai si io ceva. Ia vezi poate stii ceva si ma ajuti.![]()
![]()
Kati fenomene paranormale???
Cum ai dormit? Mai are Robi muci? 
Merg sa fac ceai la
strang prin casa si apoi o luam din loc. Merem pana'n Real apoi la mami ca vine sor'mea cu Alexia.
Va
si o zi faina.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
anda spune:
ceeeau la nebune
aparut si io...mai derutat ca niciodata. ma duc sa fac ceva ordine, prin casa, prin cap...pe unde-apuc...
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
katik spune:
am fost si noi pe afara un pic(cam o ora si jumatate), mi-am aerisit capu' da' tot degeaba
. am parcat cupiii, cred ca ma duc si eu sa ma intind ca nu mai pot, si inca mai am o noapte si o zi singura cu ei, nici nu mai imi vine sa ma misc
katik spune:
doris, nu , n-am simtit nimik azi-noapte, am dormit!cit de cit!
laura, robi nu mai are muci doar un pic, de tusit tot asa, un pic, mai avem o zi de zinnat. krisztina tuseste o tura dimineata si atit.
am mincat si io zacuska, na! sic!![]()

usor la toate si Dumnezeu sa va ocroteasca