Unde va incadrati cu salariul?

Unde va incadrati cu salariul? | Autor: akella

Link direct la acest mesaj

In prag de Sarbatori, cand leul a luat-o din nou la vale, incepem sa ne facem calcule peste calcule... In functie de salariu...

"Tipurile de salarii din Romania : Salariul Ceapa: il vezi, il iei in mana si iti dau lacrimile. Salariul Nenorocit: nu te ajuta la nimic, doar te face sa suferi, insa nu poti trai fara el. Salariul Dietetic: te face sa mananci din ce in ce mai putin. Salariul Ateu: te indoiesti de existenta lui. Salariul Magic: face cateva miscari si dispare. Salariul Furtuna: nu stii cand o sa apara si nici cat o sa tina. Salariul Umor Negru: razi ca sa nu plangi. Salariul Prezervativ: iti taie pofta. Salariul Impotent: atunci cand ai mai multa nevoie te dezamageste. Salariul Menstruatie: vine o data pe luna si tine 4 zile"...

Salariu meu e cam cat o menstruatie ceva mai lunga de 4 zile... Voi pe unde va incadrati?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

la umor negru greu ne intrece cineva!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Pai acum sunt in CIC, iar salariul sotului tine loc "si de mama si de tata". Fiind singurul care mai munceste in casa noastra, nu pot sa mai si comentez de ce a facut atata scoala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

salariul meu e de tip menstruatie pentru ca il iau o data cu musafirii rosii lunari..........asa ca nu e o simpla coincidenta!

suntem tari la umor!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beb spune:

super tare clasificarea salariilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

al meu e Magic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Al meu e ala furtuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

al meu e ala impotent... salariul, nu ma refeream la altceva...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Ar fi interesant un sondaj de opinie pe tema asta, eventual defalcat (Bucuresti/Provincie), ca e chiar o problema sa stii cam cat se da "pe piata".

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

cred ca v-ati speria de rezultat:( Mai ales daca ati vedea salariile din provincie, si perspectivele.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput