Unde va incadrati cu salariul?
In prag de Sarbatori, cand leul a luat-o din nou la vale, incepem sa ne facem calcule peste calcule... In functie de salariu...
"Tipurile de salarii din Romania : Salariul Ceapa: il vezi, il iei in mana si iti dau lacrimile. Salariul Nenorocit: nu te ajuta la nimic, doar te face sa suferi, insa nu poti trai fara el. Salariul Dietetic: te face sa mananci din ce in ce mai putin. Salariul Ateu: te indoiesti de existenta lui. Salariul Magic: face cateva miscari si dispare. Salariul Furtuna: nu stii cand o sa apara si nici cat o sa tina. Salariul Umor Negru: razi ca sa nu plangi. Salariul Prezervativ: iti taie pofta. Salariul Impotent: atunci cand ai mai multa nevoie te dezamageste. Salariul Menstruatie: vine o data pe luna si tine 4 zile"...
Salariu meu e cam cat o menstruatie ceva mai lunga de 4 zile...
Voi pe unde va incadrati? ![]()
Raspunsuri
Oliv75 spune:
Pai acum sunt in CIC, iar salariul sotului tine loc "si de mama si de tata"
. Fiind singurul care mai munceste in casa noastra, nu pot sa mai si comentez de ce a facut atata scoala...![]()
anca_vlad spune:

salariul meu e de tip menstruatie pentru ca il iau o data cu musafirii rosii lunari..........asa ca nu e o simpla coincidenta!
suntem tari la umor!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Ramonika spune:
al meu e ala impotent... salariul, nu ma refeream la altceva... 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
ellej spune:
Ar fi interesant un sondaj de opinie pe tema asta, eventual defalcat (Bucuresti/Provincie), ca e chiar o problema sa stii cam cat se da "pe piata".
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Gabi_K spune:
cred ca v-ati speria de rezultat:( Mai ales daca ati vedea salariile din provincie, si perspectivele.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!

la umor negru greu ne intrece cineva!