Cafea cu aroma de femei - (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Aida, te asteptam cu vesti BUNE
Adina,ce spune doftoru'?

Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Doftoru' zice ca umbla o viroza foarte nasoala prin targ si cu care ne-am captusit si noi. Are si nasul infundat - respira pe gura, gatul e varza (inghite greu), tuseste destul de mult,un pic de laringita...deci cam de toate.
Partea proasta e ca si stomacul a inceput sa faca mutre, de la medicamente. Daca nu rezistam asa, o sa mergem la spital sa luam intravenos. Dar poate totusi scapam asa.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

LA MULTI ANI!

Sper ca v-ati purtat bine si mosul v-aumplut cizmele cu daruri.
La noi se pare ca Mosul nu prea este obiectiv..celui mai nazdravan i-a facut cele mai multe cadouri,iar mie, care-s cea mai cumintica cele mai putine.....de...mosul e batran si nu mai judeca bine.

sa aveti o zi buna!

aida si adina ...mata si respectiv soricelul,sa dea domnul...sa nu mai faca fite cu dureri,raceli,sa fie nevoie sa le ducem la veterinar.deajuns cu veterinarul in prag de Niculaies....sa fie ultima oara!

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

multa sanatate la toti copilutii bolnavi
sa dea Domnu sa se faca repede bine
sanatate lui Vivisor
sanatate mitzisoarei de Emma

Stefania e sigur la spital si naste, si o sa ii spunem bebitei Nicola, hihihi

Stefania, hai mai, ca am pus pariu, si azi e ziua mea ( de pariu)

Noi am uitat cu desavarsire de Mos Nicolae, asa ca n-am primit nic in ghete, bine ca mi-ati adus aminte sa ii fac scandal!

fetelor, sunt gazda de Mos Craciun. Niciodata nu am fost, intotdeauna am fost la parinti si ne-au alintat ei,
acu i-am invitat pe fratele lui Victor si familia si am mai invita o familie, dar inca ne mai gandim, din lipsa de loc la masa
ce puneti pe masa de Craciun?
cum se fac turtele?
please, please

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Aida,sa va intoarceti sarind intr-un picior de bucurie!
Adin,varsaturile pot fi si de la gatul inflamat(da senzatia de greata si vomita tot).Sper ca la noapte sa dormiti amandoua neantoarse.
Pe celelalte fete,sanatoasele,va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by maru
...
Stefania e sigur la spital si naste, si o sa ii spunem bebitei Nicola, hihihi

Stefania, hai mai, ca am pus pariu, si azi e ziua mea ( de pariu)

Noi am uitat cu desavarsire de Mos Nicolae, asa ca n-am primit nic in ghete, bine ca mi-ati adus aminte sa ii fac scandal!

Doamne'ajuta!

POZE

ai vrea tu... dar nu s-a terminat seara..pan la 24.00...intru oricum sa va spun ca nu a castigat....nik

oricum eu sper sa nu fii o pocitoare........noi il vrem pe mos craciun

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

stefanuto,

tu faci ca soacra-mea,a zis ca nu se duce la maternitate pna nu se fierb sarmalele...a nascut pe 24 dec,dupa ce a mancat sarmale...si pofticiosul cre vroia sarmale,este barbatul meu.

marule,fa mancare ro...sarmale ,piftie,salata buf,icre,muraturi,friptura la cuptor,mamaliguta,ciorba acra,curcan ...un tort cu nuci si ciocolata.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

si la noi a sosit mosul...la copii dupa doleante si la noi cu cate un parfum ,ciocolata si portocale...sa-l vedem pe mos craciun cum va fi!!!
imi pare rau sa aud ca mata si soricutul sunt bolnavioare....cu siguranta isi vor revenii, le pup dulce si am vorbit cu mosul sa faca o vraja.....maine va fi mai bine...veti vedeaStefania va naste pe 19

beau in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Reteta zilei:trotil sub acoperire=

Mergi la inceput

tre sa ma interesez care sunt pasii ptr examenul SAT...il manaca talpile pe artistul meu...viseaza sat si toefl dar e cam puturos....tre sa-l pun pe directie...sper
cel mic vine cu FB-uri...cel mare umbla fleaura mereu
acum e la balul bobocilor ....majorate in fiece saptamana...mai are timp de invatat????

Mergi la inceput

sau poate gaza vrea chiar in ajun de sf stefan....hmmmm....tre sa ma concentrez

Mergi la inceput