Cafea cu aroma de femei - (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Uita-te la saptamana 20. Din cate am mai citit, cam pe la 20 de saptamani incepi sa-l simti. La a2a sarcina se simte mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

In saptamina 21 merg la dr. Stateam cam ingrijorata.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Ina 78,nu-ti face probleme...Cand eram insarcinata in 5 luni ,la ecografie puiul meu facea tumbe,sarea de pe trambulina,medicul era ingrozit ca nu putea sa-l "prinda " sa-i faca masuratori...iar eu NU SIMTEAM NIMIC!

Mergi la inceput

Stai linistita Inutzo, sigur este totul OK. Inseamna ca o sa am o nora cumintica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ina stai linistita ca si eu ma nelinisteam..si o vedeam la eco ca se misca da n'o simteam..am inceput s-o simt usor si din ce in ce mai pronuntat abia dupa 22-23 sapt..da' acum nu-ti spun ce-mi face..cateodata e si dureros...dar e placut in felul sau...

bai astia..inca nu mi-au pregatit masina..si fata mea cred ca asteapta sa vina masinuta ei acasa....si sa mearga cu ea la spital..caci de asta am luat-o....mai mult pt. ea...

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Ina nu te speria eu am simtito pe Teo mai repede dar era placenta mutata in fata si mi-a zis o asistenta ca se poate sa simti mai repede copilul dar normal e la 4 luni si jumatate primul copil.
Cand am fost o data internata era o gravida cu gemeni dar se mira cum misca fata mea o data am stat in pat si povesteam cu gravidele din salon ca eram 4 si cand a miscat Teo a mea toate sau mirat si fata cu gemenele ca-s fetite a zis ca ea are doi in burta dar niciodata nu au miscat asa.
Asa ca fiecare sarcina difera si asta depinde si de copil cat e de linistit.
Pupici

http://community.webshots.com/user/ramyteo
mona&teo

Mergi la inceput

Fetele, a venit we-ul. Ce faceti, nu veniti la un pahar de vin fiert, ca imi facu pofta Principesa.
Mai ales ca avem ce sarbatori. Vin matzele si gasesc cafeneaua goala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Salut,capritelor!Am ajuns si io acasa.Ce bine ca e doar un picior fracturat!Stiu,suna ciudat,dar voi intelegeti ce vreau sa spun.De la Adin nici o veste?
Ina,la ecograf o sa vezi ce-ti face bb,sta cuminte acuma ca citeste ce posteaza mami la dc!
Marule,daca platesti bine,ti-l trimit pe al meu ca a-nvatat sa faca sarmale,sa le invarta,cum ziceti voi.Turte nu stiu sa fac.Intreab-o pe Printesa.Cat despre muraturi,da-o-n pz m.!Apa+sare mare+alte kk ca frunze visin,usturoi,etc.Tot al meu stie.Vrei sa ti-l inchiriez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

d-na W, vrei sa te scapi de husbant si te-ai gandit sa-l inchiriezi?Se plateste inchiriatu?
Pe urma il dai la "lucruri pierdute":pierdut barbat, gasitorului ofer recompensa...sa-l pastreze.

Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
hhtp://community.webshots.com/user/lua_lanna/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

e week end!! Sarbatorim matza intr-un picior!
Adinutza o fi scazut febra la soricutza?

Belutza, ce-i cu tine?

Dna W, ce barbati buni avem,, fac sarmale, pun muraturi...i-am nimerit bine, ce mai

Lali

Mergi la inceput