Cafea cu aroma de femei - (54)
Raspunsuri - Pagina 10
Maadi spune:
Uita-te la saptamana 20. Din cate am mai citit, cam pe la 20 de saptamani incepi sa-l simti. La a2a sarcina se simte mai repede.
iahim spune:
Ina 78,nu-ti face probleme...Cand eram insarcinata in 5 luni ,la ecografie puiul meu facea tumbe,sarea de pe trambulina,medicul era ingrozit ca nu putea sa-l "prinda " sa-i faca masuratori...iar eu NU SIMTEAM NIMIC!
slimatei spune:
ina stai linistita ca si eu ma nelinisteam..si o vedeam la eco ca se misca da n'o simteam..am inceput s-o simt usor si din ce in ce mai pronuntat abia dupa 22-23 sapt..da' acum nu-ti spun ce-mi face..cateodata e si dureros...dar e placut in felul sau...![]()
bai astia..inca nu mi-au pregatit masina..
si fata mea cred ca asteapta sa vina masinuta ei acasa....si sa mearga cu ea la spital..caci de asta am luat-o....mai mult pt. ea...![]()
mai avem putin...putin...
cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
ramyteo spune:
Ina nu te speria eu am simtito pe Teo mai repede dar era placenta mutata in fata si mi-a zis o asistenta ca se poate sa simti mai repede copilul dar normal e la 4 luni si jumatate primul copil.
Cand am fost o data internata era o gravida cu gemeni dar se mira cum misca fata mea o data am stat in pat si povesteam cu gravidele din salon ca eram 4 si cand a miscat Teo a mea toate sau mirat si fata cu gemenele ca-s fetite a zis ca ea are doi in burta dar niciodata nu au miscat asa.
Asa ca fiecare sarcina difera si asta depinde si de copil cat e de linistit.
Pupici
http://community.webshots.com/user/ramyteo
mona&teo
Maadi spune:
Fetele, a venit we-ul. Ce faceti, nu veniti la un pahar de vin fiert, ca imi facu pofta Principesa.
Mai ales ca avem ce sarbatori. Vin matzele si gasesc cafeneaua goala.
wonderful spune:
Salut,capritelor!Am ajuns si io acasa.Ce bine ca e doar un picior fracturat!Stiu,suna ciudat,dar voi intelegeti ce vreau sa spun.De la Adin nici o veste?
Ina,la ecograf o sa vezi ce-ti face bb,sta cuminte acuma ca citeste ce posteaza mami la dc!![]()
Marule,daca platesti bine,ti-l trimit pe al meu ca a-nvatat sa faca sarmale,sa le invarta,cum ziceti voi.Turte nu stiu sa fac.Intreab-o pe Printesa.Cat despre muraturi,da-o-n pz m.!Apa+sare mare+alte kk ca frunze visin,usturoi,etc.Tot al meu stie.Vrei sa ti-l inchiriez?
lulu_boches spune:
d-na W, vrei sa te scapi de husbant si te-ai gandit sa-l inchiriezi?Se plateste inchiriatu?
Pe urma il dai la "lucruri pierdute":pierdut barbat, gasitorului ofer recompensa...sa-l pastreze.
Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
hhtp://community.webshots.com/user/lua_lanna/profile
MsLara spune:

e week end!! Sarbatorim matza intr-un picior!
Adinutza o fi scazut febra la soricutza?
Belutza, ce-i cu tine?
Dna W, ce barbati buni avem,, fac sarmale, pun muraturi...i-am nimerit bine, ce mai 
Lali