Clubul nurorilor (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

In sf aparui si eu...Am o perioada f ff incarcata, si alerg in toate partile.
Din pacate nu am timp sa citesc mai din urma

briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Mie nu mi-a mers forumul mai de dimineata.

Fain bancul. Il stiam si eu, dar m-a binedispus. Oricum, ma gandesc daca s-ar intampla asa pe bune, doar sora cand ajunge acasa vede ca are manusile in pachet si poate sa-i explice eroarea.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor!

Mergi la inceput

Neatza si de la mine!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata, neata..da' cafeaua...?

haide ti ca o dau eu...

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Neatza!
Gata si cu porcovetii pe anul asta. A fost mai mult distractiv, ne-am lalait taaaare si mai mult cu povestile decat cu lucrul. Eu eram si rupta de somn, ca doar vineri seara m-am chefuit (ma rog, mai mult am stat la povesti cu colegii decat am dansat) si evident ca am ajuns tarziu in pat. Oricum, am primit si o veste buna: in ianuarie avem iar nunta in familie .
Haideti la o , azi sunt bine dispusa, mai am fix 4 zile de munca pe anul asta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Haideti la o , azi sunt bine dispusa, mai am fix 4 zile de munca pe anul asta![/font=Comic Sans MS]

Eee, Aly, si eu sunt bucuroasa c amai sunt doar 4 zile de munca dar in acelasi timp sunt si rau ca nu am reusit sa ne gasim apartam, si acum trebuie sa astept sa treaca sarbat si sa o luam iar de la zero, ca iar trebuie dosarul preaprobat (ca e valabil doar 2 sapt)..si iar se lungeste treaba..Of, ca nu mai ma vad o data "rezolvata"..si preturile cresc...

briza_marii

Mergi la inceput

neata
briza cu ce banca lucrezi?
ca eu stiam de o luna

Mergi la inceput

Credit Europe Bank

Aly, si ce nuntai ai mai asa in iarna???Miresicii nu ii e teaam ca o sa inghete in rochita?

briza_marii

Mergi la inceput

pana la urma te-ai decis la cartier?
am vazut topicul de dincolo

Mergi la inceput