Clubul nurorilor (81)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Asa-i, deja s-a dus o luna. Astept sa-mi spuneti sarbatoritii din februarie.

Kitzy curajos tare sotzul tau. Nici eu n-as iesi dimineata la alergat sub nici o forma. Bine, eu am si mici probleme cu glicemia scazuta si nu m-ar tine sa alerg pe burta goala, iar ca sa apuc sa mananc inainte si sa si stau putin ca de, nici cu burta plina nu-i ok e facut miscare, ar insemna sa ma trezesc de la 4... asa ca...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor!
aly-14 febr-ziua de nastere a tatalui meu

Mergi la inceput

Camelia! Sa iti dea DD multa iubire din partea sotzului si a minunilor tale mici, multa sanatate, bucurii si impliniri!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

Mergi la inceput

neata fetelor!
camy-LA MULTI ANI! si toate visele sa devina realitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Cami sa ne traiesti, sa ai parte numai de bucurii, copii sa aibe noroc in viata..si nu in ultimul rand sa fii Sanatoasa! La multi ani!

briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

salutare si de la mine
cami La multi ani Sa-ti creasca mari copii si sa te bucuri de ei.
Eu nu am mai avut timp sa intru pe la voi camaine incep sesiunea si am avut deinvatat. de fapt mai am. Si am mai avut de facut si o groaza dereferate si teme de control Darincet-incet le-am rezolvat. Mai am 1 referat si gata. Din 13. Asta numai pt mine. Ca daca inmultim cu 3.... avand in vedereca din anul I am 2 colegi carora eu le fac referatele...
Sa ma treceti si pe mine pe listuta din februarie, va rog. 2 ani de la casatorie pe 25
P.S. Luni semnam contractul de cumparare al noului apartament. Azi ne-au dat raspunsul afirmativ de la banca cum ca ne-au aprobat creditul
Andreea 17+ si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Multumesc, fetelor,sunteti niste dragutze,sa va dea D-zeu tuturor tot ceea ce va doriti!
Eu nu am mai avut timp sa intru pe aici,am inceput sesiunea si am mult de invatat,mai am 4 ex. de dat,am dat 4 iar daca o tin tot asa facem chef virtual dar...inca nu ma pot bucura,trebuie sa mai stau cu burta pe carte !
Va pup pe toate! ...

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Aly 8 februarie, ziua lui mami

28+ cu Diana

Mergi la inceput

Cami te-ai apucat si tu de facultate? Bafta la examene!

Andreea bafta si tie! Si tinem pumnii sa semnati contractul si sa va vedeti cat mai repede in casa noua. Auzi, dar tu de ce faci referatele altora? Macar te platesc pentru asta?

Mergi la inceput

buna fetelor!
sunt si io pe aci

Mergi la inceput