Clubul nurorilor (81)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

pe unde umblati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ieri n-am putut intra.

Andreea ce facem, sarbatorim?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

neata si de la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Si is pe aici cu nasul in hartii. Pup la fete

edit ca acum am reusit sa imi deschid mailul (nu stiu dece nu puteam sa trec de "sign in"). Kitzy eti o graviduta tare frumoasa, vb serios. Si ce burtica mare ai, deja . Mersi pt poza.
briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Neatza fetelor.
In sfarsit e vineri, dar nu ma bucur extrem de tare, ca maine oricum mi se da trezirea la 6 ca sa ajungem la timp la Bistrita...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata si la noi!
Briza merci
Si eu ma trezesc cu noaptea in cap ca merg la sercivi sambata asta

27+ cu Diana

Mergi la inceput

neata fetelor!
aly-distractie placuta!
kitzy-eu abia astept weekendul, sa nu mai aud cesaul sunand, ca m-am saturat de ajuns acasa pe la 22 de la munca
briza-scoate nasu' de acolo din hartii, ca eu nu pot sa-i scot din calculator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Nico cred si eu ca te-ai saturat, si eu m-am saturat sa-l aud ca suna, dar n-am ce face in timpul saptamanii, Alin merge dimineata la alergat inainte de servici asa ca m-am invatat sa ma trezesc devreme. Nici in weekend nu pot dormi mai mult.

27+ cu Diana

Mergi la inceput

il admir pe sotul tau ca poate face un astfel de lucru
eu nu as putea
de fapt as putea, dar sa nu sune ceasul ci sa ma trezesc eu
ceasul suna cam cu un sfert de ora mai devreme decat ma scol in weekend 6.15, dar faptul ca suna, si ca nu e organismul cel care spune: STOP, SCULAREa, ma oboseste de numai, numai

Mergi la inceput

Gata si nunta asta.
Sper ca la alea din vara, la care mergem ca simpli nuntasi sa ne distram mai mult.

Mergi la inceput