Clubul nurorilor (81)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

hello!
inca mai traiesc
munca ma chinuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

am gasit un pic de timp printre picaturi ...multumim de complimente ... si deci nu seamana cu soacra...nu? ..sa ma bucur..?
va doresc numai bine...

Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Hellooooo! Unde ati disparut cu toatele?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

buna!
uite sunt eu aici...

beau in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele

Mergi la inceput

Ceva noutati?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Hellooooo! Unde ati disparut cu toatele?

Cu treaba...cu alergatul dupa apartam.....Am vazut unul care arata de nu se poate. La prima vedere...apoi luat la amanunt, mi-am dat seaama ca nu e practic de loc (nu mai are balconul deloc, nu mai are nici o debara, camara...) si ce e si cel mai rau e la 10/10. Era f bien pozitionat, langa parcul moghiorosi, de pe geam vedeai direct in parc..dar....
of ca m-am saturat

briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Briza dar chestiile astea se pot aranja, daca ai cum/unde, nu e mare lucru sa faci o debara/camara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

neayaz si de la mine...cu putin gre si putina ceata
Briza noi am scapat de cautat apartament. de cateva luni cautam si noi, darin acelasi timp sa il si vindem pe cel care il avem. Aseara s-a produs minunea. A venit cineva care are sa ne dea toti banii, fara a scoate din banca. Si noi tocmai ce gasisem un apartamet cu 3 camere la pret bun asa ca marti facem precontractele. Singuraproblema e ca apartamentul pe care il luam e vraiste. Acolo tb schimbat tot, dare mai bine asa, ca il fac cum imi place. La 1 martie sper sa ne mutam.
Si...luni o sa fiu in Bucuresti la dr. Tutunaru. Am programare la ora 14.20. Pentru cele care ati fost sau stiti, cam cat costa o consultatie cu eco?
noricile

Andreea 15+ si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Andreea super, ce vesti bune! Sa dea DD sa aveti noroc de apartament si sa mearga renovarea cat mai repede si fara evenimente neplacute.
Tin pumnii si cu medicul, sa fie bine si sa se poata rezolva toate! Eu nu stiu preturile, dar parca era un subiect, numai cu pacientele lui... sau poate iti spune Marina, ca parca ea a fost la el. si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Ce bine de tine Andreiut, asa bafta mai zic si eu. Sa dea DD sa ai bafta si noroc si cu Tutunaru. Am imnpresia ca nasa mea dadea ceva de genul 1 mil anul trecut in primavara. Cred ca mai mult de 1.5 mil nu are cum sa fie.
Aly nu se mai pot reface, ca apartam e semidecomandat si circular: adica bucataria, baia si dormitorul dau direct in sufragerie, nu exista hol. Si peretii au fost mutati si nu am unde sa mai fac debarale.
Weekend placut dragelor

briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput