Aspirante optimiste >20 (228)
Raspunsuri - Pagina 17
anaxena spune:
Va informez ca începând de mâine sunt dispusa sa va primesc cadourile de Craciun. În felul acesta sper sa poata fi evitata aglomeratia din preajma sarbatorilor si a evita sa stati la coada pentru a mi le înmâna! Multumesc pentru intelegere...
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
11+ sper la o
!!!AMR 29sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
iepumic spune:
maryb, multumesc mult de raspuns! 

Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
marynik spune:
quote:
Originally posted by anaxena
Va informez ca începând de mâine sunt dispusa sa va primesc cadourile de Craciun. În felul acesta sper sa poata fi evitata aglomeratia din preajma sarbatorilor si a evita sa stati la coada pentru a mi le înmâna! Multumesc pentru intelegere...
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina11+ sper la o
!!!AMR 29sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
Offf , ce ghinion...eu vroiam sa ti l dau din seara asta , dar daca nu esti dispusa de azi...il dau la altcineva
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
claudela spune:
Claudinna, eu sunt bine...in asteptarea lui Mosu...sper sa fie generos, ca am fost cuminte...
anaxena spune:
mie nu o sa-mi aduca nimik moshu!!!
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
11+ sper la o
!!!AMR 29sapt
proiectul bebe pink
oanaiacovita spune:
Anaxena, de ce zici ca nu iti aduce nimic?...uite de la noi un
si 
...
Oana
te asteptam
noi2
oanaiacovita spune:
Fetelor...noapte buna sa aveti si maine diminneata sa gasiti ghetutele pline de cadouri...

Va pupacesc! 

Oana
te asteptam
noi2
CrisaS spune:
Bai de ce maine....nu a fost in noaptea dinspre 5 spre 6?Eu am gasit de ieri in ghetute...ce credeti?Bobo si campari ca mi-era pofta.Si i-am psus bobo maaaa tu aduci funie in casa spanzuratului?? Bine si o pereche de cercei care nu-mi plac si o sa-i duc inapoi!!!!
Crisa
Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
http://tt.lilypie.com/pgKAm5.png
CrisaS spune:
A....azi e 5 ...cita indolenta!!!!!!!!!!
O Doamne!!!!
Crisa
Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by claudela
Buna seara, am venit cu trasioara...Ce fac fetele mele? V-ati pregatit ghetutele?
Pupa mama pe ea!! Ce faci fata frumoasa!!!!!!!!!!!!!!