CIC-ul- vechime si in specializare?
Buna, am si eu o problema pentru care as vrea sa stiu mai multe pareri, inainte de a face o adresa catre departamentul de resurse la locul meu de munca.
Intrebarea mea este daca incepand din 01.01.2007 concediul de ingrijire copil se considera vechime si in munca si in specializare....Pana acum 2 luni am fost incadrata pe un post contractual si nu m-a deranjat prea mult aacest aspect pentru ca nu-mi influenta cu nimic salariul. acum insa, m-au trecut cei de la personal pe un post de functionar public si m-au incadrat foarte prost pe motivul ca nu am vechime. Mentionez ca in octombire am implinit 6 ani vechime, dar in perioada ianuarie 2006-august 2007 am fost in CIC. Daca de la 1 ianuarie( Legea 7/2007???) s-ar lua in considerare CIC-ul si in ce priveste specializarea as putea fi incadrata pe un post de consilier principal pt care e nevoie de 5 ani vechime.
Astept raspunsurile voastre si va multumesc anticipat.
David (10 nov 2004) si
Simona 18+
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Raspunsuri
Lona spune:
quote:
Initial creeata de simonacip
Buna, am si eu o problema pentru care as vrea sa stiu mai multe pareri, inainte de a face o adresa catre departamentul de resurse la locul meu de munca.
Intrebarea mea este daca incepand din 01.01.2007 concediul de ingrijire copil se considera vechime si in munca si in specializare....Pana acum 2 luni am fost incadrata pe un post contractual si nu m-a deranjat prea mult aacest aspect pentru ca nu-mi influenta cu nimic salariul. acum insa, m-au trecut cei de la personal pe un post de functionar public si m-au incadrat foarte prost pe motivul ca nu am vechime. Mentionez ca in octombire am implinit 6 ani vechime, dar in perioada ianuarie 2006-august 2007 am fost in CIC. Daca de la 1 ianuarie( Legea 7/2007???) s-ar lua in considerare CIC-ul si in ce priveste specializarea as putea fi incadrata pe un post de consilier principal pt care e nevoie de 5 ani vechime.
Astept raspunsurile voastre si va multumesc anticipat.
David (10 nov 2004) si
Simona 18+
Daviduchele meu
E vechime in munca, nu in specialitate.
Cf. art.6 (renumerotat) din Legea 7/2007, aceasta perioada conteaza doar pentru stabilirea drepturilor cuvenite pe Legea 19/2000 (pensii), 76/2002 (somaj), 158/2005 (asigurari de sanatate). Atat.
De altfel, pentru functia publica iti trebuie vechime in specialitate, or tu ai avut contractul de munca suspendat.
simonacip spune:
Merci mult de raspuns Lona. Inseamna ca trebuie sa ma adaptez si conformez cu ideea asta...
David (10 nov 2004) si
Simona 18+
Daviduchele meu